Dünyanın En Baba Adamına, Dünyanın En Baba Kalemi!

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Baba Adamına, Dünyanın En Baba Kalemi!

Tarihler: 16 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Visconti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2011 ~ Haz 19, 2011

Bu Babalar Günü`nde babanıza "farklı olduğunu" hissettirmeye ne dersiniz? Sizin için de gücün, prestijin ve karizmanın simgesi değil mi babanız...

Bir gömleği, bir kravatı veya bir ayakkabıyı boşverin. Bu yıl babanıza tıpkı babanız gibi bir hediye almaya ne dersiniz? Dünyanın "en baba" adamı bunu haketmiyor mu?

Visconti`nin Bir Önerisi Var?

Kalitesi, prestiji ve karizmasıyla tüm otoritelerce Dünyanın "en baba" kalemi olarak gösterilen Visconti bu yıl babanıza alabileceğiniz "en baba" hediyelerden biri.

ART Kalem tarafından Türkiye`ye ithal edilen Visconti, dünya liderleri, işadamları, sanatçılar ve sporcular başta olmak üzere yer yüzünün "en baba" isimlerinin tercihi.

Sadece basit bir yazı gereci olmayan Visconti kalemlerin yazım sanatının en önemli enstrümanı. İster şair, ister romancı, ister işadamı, ister politikacı, ister öğretmen işi her ne olursa olsun yazarak sanat icra eden herkesin tercihi olan Visconti sadece bir tual üzerine çizilmiş bir rönesans eseri değil üstün özellikleriyle aynı zamanda yazmayı keyifli hale getiren müthiş bir icat.

İşte bu yüzden babanız bir Visconti`yi hakediyor. Babalar Günü`nde Dünyanın "en baba" adamına bir sürpriz yapın. Babalar Günü notunuzu ona alacağınız Visconti`yle yazarak tarihe not düşün...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT