Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti İstanbul`da

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti İstanbul`da

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 04 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: MASKO

Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Adalar İstanbul

Telefon: 0212 675 00 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 4, 2008
DÜNYANIN EN BÜYÜK ‘MOBİLYA KENTİ’NİN İSTANBUL’DA OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

Mobilya sektörünün kalbi MASKO’da atacak. İstanbul ve çevresinin mobilya üreticileri ve bayilerini tek çatı altında toplayan MASKO, 500 civarında firma ve 778 işyeri ile sektörün çekim merkezi olacak. Eylül’de başlayacak ve dört ay sürecek olan “güz kampanyası” ile Türkiye’de MASKO’yu tanımayan kimse kalmayacak.

Ülkemizin seçkin mobilyacıları ile dünyanın ünlü mobilya markalarını tek çatı altında birleştiren MASKO Mobilya Kenti, atağa geçti. 483 bin metrekarelik alanda, 500 civarında firma ve 778 işyerine ev sahipliği yapan MASKO, “Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti” olma özelliğini taşıyor. MASKO, başlattığı tanıtım kampanyası ile 2008 yılı sonuna kadar tüm Türkiye’ye kendini anlatmak istiyor. Birbirinden farklı etkinlikler ve muhteşem hediye fırsatları sunacak olan güz kampanyası, yılın son aylarında mobilya rüzgârları estirecek.

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Recep GÜNEYKAYA, “Dünya mobilya endüstrisini yakından takip eden yüzlerce marka, firma ve işyerinden oluşan büyük bir fuar alanı gibiyiz. Mobilyada her kesime hitap eden tüm temsilcileri tek bir merkezde tüketici ile bir araya getiriyoruz. Yurt içi ve yurt dışına yönelik gerçekleştirdiğimiz üretim ve satış ile ekonomimizin lokomotiflerinden mobilya sektörünün büyümesine hız katıyoruz. 3 bin civarında ailenin geçimine katkı sağlıyor, her yıl yaklaşık olarak 4 milyar dolarlık ciroyu ekonomiye kazandırıyoruz.” dedi. Ülke ekonomisi ve mobilya sektörü için bu kadar önemli bir noktada duran MASKO’nun tanıtımı için kolları sıvadıklarını belirten GÜNEYKAYA, "Yönetim olarak güvenilir bir adres olması yanında satış sonrası destekleri ile öne çıkan MASKO Mobilya Kenti’nin tüketici tarafından fark edilmesini beklediğimiz bu kampanyayı çok önemsiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kampanya neleri kapsıyor?
Eylül ayında başlayacak ve dört ay devam edecek olan kampanya kapsamında www.masko.com.tr web sitesini ziyaret edenler arasından her hafta bir kişiye 2500 YTL değerinde bir ürün verilecek. Kampanya bununla sınırlı kalmıyor. MASKO Mobilya Kenti’den kampanya süresince 1000 YTL ve üzeri alışveriş yapan bir talihliye yeni yıla yepyeni bir araba ile girme şansı verilecek. Kampanya kapsamındaki yeni ve farklı sürprizlerle MASKO Mobilya Kenti, ziyaretçilerini şaşırtacak.
Yüzlerce mağazanın ziyaret edilebileceği bir kompleks olan MASKO Mobilya Kenti, sadece yerli tüketici açısından değil, tüm dünyada güven duyulan bir mobilya merkezi olarak kabul ediliyor. Oturma, yemek, yatak odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle, bir evin veya işyerinin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde karşılıyor. Kuşaktan kuşağa aktarılacak kadar dayanıklı ve kaliteli ürünlerin yanı sıra her keseye uygun alternatifleriyle MASKO Mobilya Kenti, “nesillere özel yaşamlar” sunuyor. MASKO’nun “satış sonrası destek” uygulaması ise, müşterilerde güven yaratıyor. MASKO Mobilya Kenti ve “güz kampanyası” hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

MASKO Hakkında
MASKO, mobilya tasarım ve üretiminde tecrübeli 13 ortak tarafından 1984 yılında İstanbul’da kuruldu. 1987 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde temelleri atılan MASKO Mobilya Kenti, bugün 610 ortağa sahip bir yapılanmadır. Toplam 500 civarında firma ve 778 işyeri kapasiteli MASKO Mobilya Kenti, 483 bin metrekarelik kapalı alanıyla, “Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti” olarak kabul ediliyor. Mobilya sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren MASKO, ülkemizin her noktasına mobilya sevkiyatı gerçekleştiriyor. Yurt dışına da ürün gönderen MASKO, ülkemiz ekonomisine maksimum düzeyde katma değer sağlıyor.
Oturma, yemek, yatak odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle MASKO Mobilya Kenti bir evin veya işyerinin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde, eksiksiz bir şekilde karşılıyor. MASKO, bünyesinde yer alan markaların ürün kalitesiyle, her beğeni ve bütçeye uygun seçenekleriyle yıllardır fark ve güven yaratmaya devam ediyor. MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 0212 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT