Dünyanın En Büyük Saç Tasarım Zinciri Toni & Guy

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Büyük Saç Tasarım Zinciri Toni & Guy

Tarihler: 10 Haziran 2009 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2009 Cuma

Firma: Toni & Guy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2009 ~ Tem 10, 2009
DÜNYANIN EN BÜYÜK SAÇ TASARIM ZİNCİRİ TONI&GUY’ın Türkiye’deki en büyük şubesi
İtalyan Estetik zinciri ERNESIDO Hair & Beauty ile birlikte Astrum Towers’da açılıyor…

45 yılı aşkın deneyimi, onlarca ülkede faaliyet gösteren 405 salonu, 28 akademisi, 7000’den fazla çalışanı ile dünyanın en büyük saç tasarımı markası Toni&Guy, Türkiye’deki en büyük şubesiyle İstanbullu kadın ve erkeklere en yakışacak saç stillerini kazandırmaya hazırlanıyor. Toni&Guy’un başarısının ardında; dinamik, saç tipinize, bireysel stilinize uygun kesimleri hangi şubesine giderseniz gidin aynı kalitede uygulayabilmesi, modanın/son trendlerin başarıyla saç tasarımına yansıtılması ve personelin İngiltere’deki merkez tarafından sürekli eğitimlerle desteklenmesi bulunuyor. Bugüne kadar 29 eğitim kitabı ve 25 eğitim DVD’si de yayınlanan Toni&Guy; 10 senedir, Londra Moda Haftası’nın Resmi Ana Sponsoru ünvanını da taşımakta.

Ernesido Hair&Beauty ile birlikte Astrum Towers yaşam merkezinde 500 metrekarelik bir alanda uzman ve sertifikalı personelleriyle hizmet verecek olan merkez, Toni&Guy’ın evrensel standartlarını, tarzını, modasını ve şıklığını erişilebilir maliyetlerle sunmayı hedefliyor.
Türkiye’deki en büyük ve kapsamlı Toni&Guy şubesinde,
kadın, erkek ve çocuk için farklı saç tasarımı/bakımı ünitelerinin yanı sıra
Peeling
Solaryum
Laser epilasyon
Mezoterapi
Makyaj
Manikür-pedikür
Parafin bakımı
Protez tırnak
Waxing
gibi hizmetler verilecek.
Saç tasarımı ve cilt-vücut bakım hizmetlerini, dilerseniz sadece siz ve hemcinsiniz personelin bulunduğu VIP bölümlerinde alabilirsiniz. Diğer personel ve konuklardan bağımsız, hemcinsiniz çalışanların hizmet verdiği, mekandan yalıtılmış, şık VIP bölümlerinde, bir kuaför ve güzellik merkezinde alabileceğiniz tüm hizmetlerden ‘size özel’ olarak yararlanabilirsiniz.

İtalyan estetik zinciri Ernesido Hair&Beauty’nin Türkiye’deki ilk merkezinde; cilt-vücut bakımı, bölgesel incelme, laser epilasyon gibi hizmetler; uzman ellerle, hijyenik, kaliteli, şık bir ortamda, makul fiyatlarla sunulacak. 1 Haziran’da hizmet vermeye başlayacak Toni&Guy ve Ernesido; tanışma hediyesi olarak Haziran ve Temmuz aylarında ziyaretçilerini sürpriz hediye bakım ve uygulamalarla şımartmaya hazırlanıyor. Görüntünüzün en önemli unsuru saçlarınıza dünyanın en usta elleri hayat versin, Toni&Guy, kalitesi ve farklılığıyla sizleri bekliyor. Adres: Talatpaşa Mah. Regnum Astrum Towers sitesi Sosyal tesisleri/Beylikdüzü www.toniandguytr.com www.ernesido.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT