Dünyanın En İnce 27 inç’lik All-in-One’ı: Lenovo A720

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En İnce 27 inç’lik All-in-One’ı: Lenovo A720

Tarihler: 13 Ocak 2012 Cuma ~ 13 Mart 2012 Salı

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2012 ~ Mar 13, 2012
Lenovo’nun All in One (hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayar) kategorisinde rakip tanımayan yeni modeli IdeaCentre A720, 24.5 mm çerçevesiz ekranıyla incelikte sınır tanımıyor. Dünyanın en büyük 2’inci PC üreticisi Lenovo, dizüstü bilgisayarlarda elde ettiği başarıyı masaüstüne de taşıyor. Hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayar (All-in-One) kategorisindeki iddiasını IdeaCentre A720 ile sürdüren Lenovo, kullanıcılara bilgisayar ve TV keyfini aynı anda yaşatıyor.

İlk kez CES Fuarı’nda görücüye çıkmaya hazırlanan Lenovo IdeaCentre A720, sadece 24.5 mm kalınlığındaki çerçevesiz ekranıyla All-in-One kategorisinin dünyadaki en ince modeli. Yüksek performanslı bilgisayar ve TV keyfini aynı anda yaşatan All-in-One serisinin bu en yeni modelinin 27 inç büyüklüğündeki çerçevesiz ekranı, yüksek çözünürlük (HD) desteği sunduğu gibi çoklu dokunmatik özelliklere de sahip. Daha net bir görüntü için 10 noktaya duyarlı olan bu ekranın açısını 5 dereceden 90 dereceye kadar değiştirmek ve böylece eşsiz izleme keyfine ulaşmak mümkün.

Şıklık ve incelikte sınır tanımayan Lenovo A720, donanım konusunda da rakiplerini geride bırakıyor. Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce grafik teknolojilerine sahip ürün, kullanıcılara bugünün ve yarının en iyi deneyimini yaşatıyor. Eye Distance System (göz koruma sistemi-ekrana yakınlaştığında uyarıyor), 8 GB bellek, 1TB kapasiteli disk, Wi-fi, Bluetooth, DVDokuyucu gibi özelliklere sahip A720, TV kumandası, kulaklık ve mikrofon gibi donanımlarıyla birlikte pazardaki yerini alacak.

Özellikleri:
Ekran: 27 inç
İşlemci: Intel 2.nesil Core i7 işlemci
Hafıza: 8GB
HDD: 1TB
Ağırlık: 11.6 kg.
Ölçüler: 658x224.8x490.5 mm

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT