Dünyanın En Nadide Kaşmiri Angelo Nardelli Kazaklarında

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Nadide Kaşmiri Angelo Nardelli Kazaklarında

Tarihler: 18 Aralık 2006 Pazartesi ~ 21 Aralık 2006 Perşembe

Firma: Angelo Nardelli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2006 ~ Ara 21, 2006

DÜNYANIN EN NADİDE KAŞMİRİ ANGELO NARDELLI KAZAKLARINDA

Dünyanın en değerli kaşmiri ile dokunan kazaklar Angelo Nardelli 2007 Kış koleksiyonunun en gözde ürünleri arasında bulunuyor. İtalyan kalitesi ve şıklığını bir arada bulunduran Angelo Nardelli, 2007 Kış koleksiyonunda kullandığı canlı renklerle de erkeklerin tarzlarında farklılık yaratıyor.

Dünyanın en değerli, en nadide kaşmiri olan Moğolistan kaşmiri ile hazırlanan kazaklar yumuşacık bir dokuya sahip. Gardıroplarında koyu renkten vazgeçmeyen erkeklere göz alıcı renkler sunan Nardelli, Türk erkeğinin stilinde değişiklik yaratıyor. Kazaklarında Moğolistan’da yaşayan özel bir keçinin kıllarından elde edilen kaşmiri kullanan Angelo Nardelli, dokusunda olduğu gibi renklerinde de iddiadan vazgeçmeyerek fuşya, yeşil, sarı ve mavi tonlarını kullanıyor. Çizgi desenli ya da düz renk hazırlanan kazaklar bisiklet yaka, fermuarlı yarım balıkçı ve balıkçı yaka seçeneklerine sahip.

Dünyanın önde gelen erkek giyim markalarından olan Angelo Nardelli, oluşturduğu modern koleksiyonlarla Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında, şıklığına özen gösteren beyleri bekliyor.

Angelo Nardelli Kazak Fiyat Aralığı: 430 - 600 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT