Dünyanın En Ünlü İşitme Cihazı Markası Starkey`den Herkes İçin Yeni Bir Ürün

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Ünlü İşitme Cihazı Markası Starkey`den Herkes İçin Yeni Bir Ürün

Tarihler: 05 Nisan 2010 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2010 Çarşamba

Firma: Starkey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2010 ~ May 5, 2010
Dünyanın öncü, ABD’nin bir numaralı işitme cihazı markası Starkey’in, işitme cihazlarından sonra kişiye ve müzik profesyonellerine özel olarak ürettiği kulaklıkları ile müzik dinlemek artık çok farklı olacak!

İşitme kaybı yaşayanlar
İşitme kaybı yaşayanlar için ürettiği kişiye özel işitme cihazları ile fark yaratan Starkey, işitme cihazlarındaki tüm uzmanlığını, müzik profesyonelleri ve müzik dinlemekten keyif alanlar için kişiye özel olarak ürettiği kulaklıklar ile farklı bir boyuta taşıyor. Sevdiğiniz müzikleri, müziğin zenginliğinden ödün vermeden, dilediğiniz ses seviyesinde dinlemenizi sağlarken aynı zamanda yüksek sesli müzik sebebiyle oluşabilecek işitme kayıplarına karşı kulağınızı korumayı amaçlayan Starkey Tunz müzik kulaklıkları kulağınızın ölçülerine özel üretildiği için müzik dinlemek daha konforlu ve eğlenceli..

Müzik dinlemenin keyfini kulağınıza özel MP3 Kulaklıklarıyla yaşayın…
Starkey’in kişiye özel MP3 kulaklıkları, günün her saatinde spor yaparken, koşarken, çalışırken veya kitap okurken rahatlıkla müzik dinlemenizi sağlıyor. Starkey Tunz kulaklıklarını, standart müzik kulaklıklarından ayıran başlıca özellikleri, müziğin kalitesinden ödün vermeksizin alçak seslerde netlik yüksek seslerde güvenli bir müzik deneyimi sunarken, kişiye özel kulaklıkları sayesinde kulağa tam oturarak düşmeden konforlu bir müzik keyfi sağlaması. Yüksek ses kalitesi ve uzun süreli üstün kullanım rahatlığı arayanlar için ideal bir ürün olan kişiye özel MP3 kulaklığı, kulağın içine oturan yumuşak jel silikon tasarımıyla sesleri alçaltarak güvenli işitme sağlıyor. Müzik çalarınızdaki sesleri dış seslerden ayrıştırma özelliğine sahip olan bu kulaklılar uçakta veya gürültülü ortamlarda bile ideal bir kullanım rahatlığı sağlıyor. Starkey Tunz müzik kulaklıkları MP3 çalar, iPod, bilgisayar ve oyun sistemleri için de kullanılabiliyor.

Müzisyenler için Kulak İçi Monitörler ve Kulak Tıkaçları Starkey’in Tunz serisi ile Türkiye’de…
“Müzisyenler için duymak sadece iletişim aracı değil bir yaşam biçimidir” felsefesiyle, Starkey’in profesyoneller için ürettiği Starkey Tunz serisi “ Kulak İçi Monitörler” akustik ses sistemi ve özel tasarımı ile sahnede harikalar yaratmanıza yardımcı oluyor. Kulak izi alınarak kişinin kulak yapısına özel üretilen Starkey Tunz Kulak İçi Monitörler, arka plan seslerini 26 desibele kadar izole ederken, baslar dahil tüm frekanslarda sesin kalitesini koruyor. Canlı performanslar için ideal olan kulaklıkların üç ayrı modeli mevcut.

Starkey Tunz kulak tıkaçları, kişinin kulak yapısına özel üretilen kulak tıkaçları ve 9, 15 ve 25 dB filtre seçenekleriyle, müziğin netliğini korurken sesleri güvenli bir ses seviyesine indirerek müzisyenlerin ve müzikseverlerin işitme sağlığının korunmasını hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT