Dünyanın İlk Gerçek Çevre Dostu, Tam Dokunmatik Telefonu Samsung Blue Earth Turkcell’le Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Dünyanın İlk Gerçek Çevre Dostu, Tam Dokunmatik Telefonu Samsung Blue Earth Turkcell’le Türkiye’de

Tarihler: 28 Aralık 2009 Pazartesi ~ 28 Ocak 2010 Perşembe

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2009 ~ Oca 28, 2010
Güneş enerjisiyle şarj edilebilen, çevreye ilgili önemli günleri hatırlatan, kullanıcısının adımlarını sayarak araç kullanmadığı için kaç ağacı kurtardığını söyleyen 3G uyumlu çevreci telefon Samsung BlueEarth, 28 Aralık 2009’dan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalarda

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell; çevre dostu müşterileri için güneş enerjisiyle şarj edilen yeni bir cep telefonunu; 3G uyumlu Samsung S7550 BlueEarth’ü Turkcell İletişim Merkezleri’nde (TİM) ve anlaşmalı zincir mağazalarda 799 TL’ye satışa sunuyor. Samsung BlueEarth 31 Ocak 2010’a kadar Axess karta 10 taksit teklifiyle de satın alınabilecek.

Yenilikçi, yaratıcı bir ürün olan, güneş enerjisi ile şarj edilebilen ve dış yüzeyi geri dönüştürülmeye elverişli plastik malzemeden imal edilen Samsung BlueEarth’ün ekolojik yaşam sürenler için 4 sürpriz uygulaması var. ·

Ekotakvim, kullanıcılarına “Dünya Çevre Günü” gibi çevreyle ilgili önemli günleri hatırlatıyor. ·

Ekomode ayarı, cihaz kullanılmadığında arka plan ışığını otomatik olarak kısarak enerji tasarrufu sağlıyor. ·

Ekopedometre, kullanıcı araç kullanmak yerine yürümeyi tercih ettiğinde adımlarını sayarak, ne kadar daha az karbondioksit salınımı yapıldığını ve bunun ne kadar ağacı kurtardığını gösteriyor. ·

Ekokilit ise cihaz kullanılmadığında uyguladığı kilit sistemiyle enerji tasarrufu sağlıyor.

Ekonomik enerji şarjına da sahip olan Samsung BlueEarth’te enerji verimi standart şarj aletlerine göre yüzde 75 daha yüksek. PVC, BFR, Berilyum, Phthalate gibi maddelerin kullanılmadığı şarj cihazı, işlem bittiğinde alarm vererek işlemi sona erdirmek gerektiğini de hatırlatıyor.

İletişim ve teknolojide olduğu gibi toplumda çevre bilincinin yaygınlaştırılması konusunda da liderlik yapmak hedefiyle çalışan Turkcell’in sunduğu Samsung BlueEarth, paketlemesi ile de tamamen çevre dostu bir telefon. Samsung BlueEarth’ün paketi üretilirken ağartıcılar ve çevreye zararlı yapıştırıcılar kullanılmıyor ve üzerindeki baskı çevreye zarar vermeyen soya mürekkebi ile yapılıyor. Pakette kullanılan kağıt diğerlerine göre çok daha hızlı dönüşme özelliğine sahip.

Samsung BlueEarth ile sosyal paylaşım sitelerine ve müziğe kolay erişim
Dokunmatik ekranı, şık görünümü; 3.2 MP Kamera, MP3, FM Radyo özellikleri ile Samsung BlueEarth, teknoloji tutkunlarına da hitap ediyor. “Müzik bulma” özelliği ile dışarıda duyulan müziğin kaydedilmesi ve tanımlanmasına olanak tanıyan Samsung Blue Earth ile çekilen fotoğrafları ve videoları sosyal paylaşım sitelerine otomatik olarak bağlanarak anında yüklemek mümkün oluyor.

Samsung S7550 Blue Earth Teknik özellikleri
· 3G HSDPA, Görüntülü görüşme desteği, çift kamera
· 3.0” 16M renk WQVGA TFT
· Titreşim geri bildirimli kapasitif dokunmatik ekran
· 3.2 MP video ve fotoğraf kaydeden otofokus kamera
· FM Radio, MP3 Player, GPS
· 108 X 53.6 X 14.2 mm / 119g
· USB 2.0, Bluetooth bağlantısı, 16GB SD kart desteği
· Email ve kurumsal email desteği (POP3, IMAP4, SMTP, SSL, SyncML ile Exchange)
· Online widget’lar ve sosyal paylaşım siteler
· 1,080 mAh pil
· SOS mesajı, GPS tracker, akıllı arama, müzik arama, widgetler, sanal aranma

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT