Dünya’nın ilk Organik Saç Koruyucusu “NPQ Organiğim”

Alışveriş Alışveriş Dünya’nın ilk Organik Saç Koruyucusu “NPQ Organiğim”

Tarihler: 08 Haziran 2009 Pazartesi ~ 08 Temmuz 2009 Çarşamba

Firma: Nİ-RA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2009 ~ Tem 8, 2009
Dünya’nın ilk Organik Saç Koruyucusu “NPQ Organiğim”
Artık tek bir renge mahkum kalmayacaksınız. “NPQ Organiğim” ile her istediğinizde saçınızın rengini açabilir ve dilediğiniz kadar saçlarınızın rengini değiştirebilirsiniz.

Her kadın aynaya baktığında kendinde bir değişiklik görmek ister. Bunun da en kolay yolu saç rengini değiştirmektir. Ancak rengi değişen saçlar zamanla yıpranır ve işlem yapılması zor hale gelir. Bu durumda saçınızın rengini değiştirmek için bir süre beklemeniz gerekebilir. Artık beklemeniz gerekmiyor. Saça uygulanacak işlem öncesi “NPQ Organiğim” kullanarak saçınızın rengini istediğiniz zaman, istediğiniz sıklıkta değiştirebilirsiniz. Üstelik saçınıza zarar vermeden…
Boya ve röfle gibi işlemler öncesi saçınızın zarar görmemesi için saçınıza koruyucu yağ olarak uygulayacağınız “NPQ Organiğim” sayesinde saçınızın rengini oriyel ile istediğiniz kadar açtırabilirsiniz. NPQ Organiğim, oriyelin saçınıza verdiği zarardan saçlarınızı koruyarak istediğiniz sıklıkta istediğiniz işlemi yapmanızı sağlar. Ayrıca “NPQ Organiğim” ile saçınıza bakım yapmış oluyorsunuz.
Tamamen organik koruyucu yağ olan “NPQ Organiğim” Dünya’da ve Türkiye’de ilk kez Nİ-RA Kozmetik tarafından üretilmektedir. İçeriğinde %100 bitkisel 20 farklı yağ bulunan “NPQ Organiğim Sağlık Bakanlığı kozmetik yönetmeliğine uygun olarak üretilmiştir.
Saçınızın rengini istediğiniz zaman değiştirebilmek istiyorsanız “NPQ Organiğim”i Türkiye genelinde seçkin kuaför ve parfümerilerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT