Dünyanın İlk ve Tek `Baş ve Şakak` Bölgesine Masaj Yapan Koltuğu Cellini Güvencesiyel Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Dünyanın İlk ve Tek `Baş ve Şakak` Bölgesine Masaj Yapan Koltuğu Cellini Güvencesiyel Türkiye`de

Tarihler: 17 Aralık 2009 Perşembe ~ 17 Ocak 2010 Pazar

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2009 ~ Oca 17, 2010

Uluslararası üne sahip tasarımcı Alan YIP tarafından dizayn edilen, LP-7000 yoğun bir çalışma sonucunda geliştirilerek, hayallerinizin çok ötesinde bir masaj keyfi sunuyor. Masaj koltuğunun Türkiye’deki lider markası Cellini, ileri teknolojiye sahip kusursuz modeli LP-7000 ile baş ve şakak bölgesine uyguladığı masaj teknikleriyle stresinizi azaltarak daha rahat zaman geçirmenizi sağlıyor…

Dünya’nın ilk, baş ve şakak masajı yapan koltuğu…
Kişinin baş, boyun ve şakak bölgesine masaj yapan ilk masaj koltuğu LP -7000 hareket eden akıllı kolçak sınıfında bir ilke imza atıyor. Başınızın sağa ve sola hareketiyle ideal masaj aralığının baş ve boynunuza göre ayarlanmasına olanak sağlıyor. Tüm vücut tiplerine uyum sağlayarak ailenin tüm bireylerinin ihtiyacını karşılıyor. Boyuna göre uzayıp kısalabilen baş aparatı ile her pozisyonda temas olanağı mevcut. Doğru noktaya çok daha etkili bir hava masajı uygulayarak size ve sevdiklerinize konforu bir adım daha yaklaştırıyor.

Tasarımın sizde uyandırdığı duyguları takip edin…
Uyku pozisyonu rahatlığı sunan LP-7000, beden yapısına uygun oturma açısı ve kol pozisyonu ile kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Yüksek teknolojiye sahip tasarımı ve profesyonel masörlerin uyguladığı masaj teknikleriyle bedeninize derinliğine etki ediyor. Patentli hava sistemi ile desteklenmiş İki adet hava yastığı belinizin kıvrımlarını hassas bir şekilde sararak orantısız güç kullanımını ortadan kaldırıyor. Doğru noktaya çok daha etkili bir hava masajı uygulayarak size ve sevdiklerinize konforu bir adım daha yaklaştırıyor.

Ayrıcalıklı masaj teknikleri ile sıra dışı keyif…
Özel tasarımı ile sıra dışı bir masaj keyfi yaşatan bu model senkronize hareket kabiliyeti ile her pozisyonda etkin bir masaj sağlıyor. Cellini LP-7000 uyguladığı farklı uygulama teknikleri ile masajı eğlenceye dönüştürürken, infrared algılayıcı sistemi vücudunuzu tanıyarak masaj tekniklerini size özel hale getiriyor. *Hareket eden akıllı koçak sistemi sayesinde sağa ve sola doğru hareket ederek ideal masaj aralığının ayarlanmasına olanak sağlıyor. *Fonksiyonel kol masajı ile kolu tamamen kavrayarak basıncın etkisini arttırıyor. *Yeni ayak masajı aparatıyla kişinin bacak boyuna göre masaj uygulayarak her pozisyonda mükemmel bir baldır masajı sağlıyor. *Yeni Tai tarzı esnetme tekniği ile sırt kaslarını ve bacaklardaki eklem bağlarını etkin bir şekilde esneterek, yorgunluğun atılmasına ve rahatlamaya yardımcı oluyor. Bu program uykusuzluk problemi yaşayanlar için özellikle tavsiye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT