Dünyayı Elinizde Tutmak İstemez Misiniz?

Alışveriş Alışveriş Dünyayı Elinizde Tutmak İstemez Misiniz?

Tarihler: 25 Ekim 2010 Pazartesi ~ 25 Kasım 2010 Perşembe

Firma: Asus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2010 ~ Kas 25, 2010

ASUS A10, hem sanal hem iş hem de benzersiz yol arkadaşınız.

Dokunmatik ekranı ve gelişmiş dahili navigasyon özellikleri sayesinde tek olma özelliğini taşıyan Garmin Asus A10, gitmek istediğiniz her yere sizi ister yaya olarak isterseniz de aracınız ile ulaşmanıza yardımcı oluyor. Android 2.1 işletim sistemine sahip A10, seyahat etmeyi seven herkes için ideal bir çözüm sunuyor.

Gerçek Dünyayı Şimdi Keşfedin
Cep boyutunda olan A10, parlak bir 3.2” çoklu dokunmatik ekran ve otomatik odaklama yapabilen 5 megapiksellik bir kameraya sahip. Dahili kamerası sayesinde konum işaretleme özelliği ile bulunduğunuz yerin fotoğrafını arkadaşınıza gönderebilir ve arkadaşınız bu fotoğraf sayesinde tek bir tıklama ile sizin bulunduğunuz adrese yönlendirme alabilmesini sağlayabilirsiniz. A10’nun araç içi kullanımda kullanıcısına ayrıca sunduğu bir başka üstün özellik ise; özel olarak geliştirilen araç kiti sayesinde telefon konuşmalarını araç hoparlörlerinden doğrudan gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kullanıcısına zengin bir eğlence ve yaratıcılık deneyimi sunmak için tasarlanan A10, çalışma belgeleri, multimedya özellikleri ve uygulamaları için 4GB dahili bellek ile donatılmış olmasının yanı sıra 1500mAh pil ile inanılmaz bekleme ve konuşma süresi elde ediliyor.

Kapsamlı Çevrimiçi Özellikler İle Sanal Dünyaya Bağlanın
ASUS A10, hayatlarındaki olaylara güncel kalmayı seven kullanıcılarını her şeye her an bağlantı halinde olmalarını sağlar. Google™, Google Maps™, Gmail™, YouTube™, Google Talk™, Takvim, Bağlantılar gibi kullanıcının yaşam tarzına göre uyarlanabilen birçok kullanıcı odaklı uygulama A10’un içerisinde yer alıyor. A10 ayrıca, kullanıcıların herhangi bir Wi-Fi uyumlu bir aygıt aracılığıyla, her an her yerde internet erişimi sağlayan Wi-Fi paylaşımını destekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT