Düşündüğünüzün Daha Azına Daha Fazla Eğlence

Alışveriş Alışveriş Düşündüğünüzün Daha Azına Daha Fazla Eğlence

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eki 8, 2011

Sony, Full HD filmlerin, online eğlencenin ve şık tasarımın keyfini çıkarmak isteyenlere hitap eden yeni BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcıyı* tanıttı. Blu-ray ve DVD filmleri HD olarak seyredebileceğiniz cihaz, BRAVIA Internet video hizmetlerine erişim sunarken, USB bağlantısı üzerinden eğlenceyi kolaylıkla paylaşmanıza da olanak tanıyor.

Full HD bir dünyaya adım atın Sony, şıklık ve kaliteden taviz vermeksizin son ev eğlencesinin keyfini çıkartmak isteyenler için BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcıyı satışa sunuyor.

Gişe rekortmeni filmleri sinema salonundaymış gibi izlettiren BDP-S185, doğrudan Internet’ten video kanallarını gösterebiliyor.

Gerçek atmosferi içinize çekin Bir aksiyon filminin heyecanlı her anının veya romantik bir komedide fısıldanan sözcüklerin keyfini birebir yaşatan BDP-S185 koleksiyonunuzdaki DVD’lerin kalitesini HD kalitesine yaklaştırırken, favori sahnelerinizi tümüyle yeni bir ışık altında tekrar izlettiriyor. Sony’nin Blu-ray Disc™’i DVD’nin ses kalitesini 10 kat, resim kalitesini ise 5 kat artırıyor.

Oturma odasındaki yaşamı dönüştürün
Şık ve özel BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcı, ev eğlencesine bakışınızı değiştirecek. Küçük boyutu, sadece 290mm’lik genişliği ve şık siyah kaplaması ile (BDP-S186 olarak gümüş renginde de mevcuttur) odanızın havasını değiştiriyor. BDP-S185 ile USB yuvasını kullanarak filmleri, müziği ve fotoğrafları paylaşmak da mümkün oluyor.

Sony Avrupa Ev Ses Video İş Birimi Genel Müdürü Anthony Koustelos, “BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcı, uygun bir fiyata eğlencenin geleceğine ilk adımı atmak isteyenler için idealdir. Full HD Blu-ray Disc™ filmlerden online servislere kadar eğlencede olanaklar sonsuzdur” dedi.

Çevresel etki azalıyor
BDP-S185 Blu-rayDisc™ oynatıcı , çevresel etkide önemli bir iyileşme sağlıyor. Önceki modele göre yüzde 47 daha az güç harcıyor ve yaklaşık üçte bir oranında daha dar bir yapıda geliyor. Daha küçük boyutlu olması, taşıma paketinin daha küçük olması ve daha düşük bir ağırlığa sahip olması anlamına geliyor, sevkiyata ilişkin karbon salınımı da yüzde 40 oranında azalıyor. Sadece 10 watt kadar düşük güç harcaması ve küçük boyutu, Sony’nin çevre konusundaki hassasiyetini yansıtıyor.

* Sony BDP-S185 Blu-ray Disk oynatıcı, Ekim 2011 itibarı ile satışa sunulacak, tarih ülkelere göre değişiklik gösterebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT