Duvarların Zarif Işıltısı; Unıca Top

Alışveriş Alışveriş Duvarların Zarif Işıltısı; Unıca Top

Tarihler: 19 Şubat 2008 Salı ~ 21 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Unıca Top

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2008 ~ Şub 21, 2008
Duvarların Zarif Işıltısı; Unıca Top
En Güzel Metal & Ahşab Uyumu

Anahtar ve priz serilerinde tasarımın gücünü estetikle birleştiren Schneider Electric, Unica Top serisiyle şık mekanların vazgeçilmezleri arasında….
Elektrik dağıtımı ve endüstriyel otomasyon pazarlarındaki deneyimini anahtar-priz ürün grubunda Merlin Gerin markalı Unıca Top serisine taşıyan Schneider Electric, ahşabın şıklığını metalin modern çizgileriyle buluşturduğu yeni anahtar-priz serisi ile duvarlarınızı şık ve modern bir dekorasyon objesiyle buluşturuyor.

Siz de bu mükemmele dokunun
Hareketlenen konut sektöründe ayrı bir kulvar olarak öne çıkan lüks konut ve rezidanslar başta olmak üzere bir çok projede ana dekorasyonu bütünleyen Unica Top, ayrıntıya önem verenlerin tercihi oldu.

Özgün tasarımı, mükemmel finisajı ile Unica Top kullanıldığı her ortamı farklı kılar. Tüm mekanizmalardaki alüminyum finisajı, dış çerçevelerde kullanılan mükemmel ahşap ve metal malzemesi ile lüks konut ve binalar için mekanın dekorasyonuna uygun bir stil yaratmanız için en iyi çözümleri sunuyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT