Duygularını Gösterenler Pepsi ile Kazanıyor

Alışveriş Alışveriş Duygularını Gösterenler Pepsi ile Kazanıyor

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 11 Şubat 2008 Pazartesi

Firma: Pepsi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 11, 2008
Pepsi, 2008’i heyecanlı bir kampanya ile karşılıyor...
“Duygularını Gösterenler Pepsi ile Kazanıyor”

2007 yılını milyonlarca hediye ile kapatan Pepsi, yeni yılı yeni kampanyasıyla karşılıyor ve Pepsi içenler, bu yıl da milyonlarca hediye kazanmaya devam ediyor…

Pepsi tüm ambalaj tasarımlarında yeni kampanyasının sempatik duygu ikonlarına (emoticon’ lara) yer verirken, 2008 yılının ilk kampanyasında da en çok kazandıran olmaya devam ediyor ve gençleri duygularını açıkça ifade etmeye çağırıyor.

Pepsi, üç ay süresince, hergün 9 şanslı Pepsi tüketicisine Apple’ın yeni nesil iPod modeli olan iPod Touch kazanma fırsatı sunuyor. Pepsi, bu muhteşem armağanın yanısıra, milyonlarca kontör ve milyonlarca Pepsi kazanma şansı da tanıyor. Gençlerin gözdesi iPod Touch, dokunmatik ekranı, 8 ve 16 GB kapasite seçeneği ve şık tasarımıyla pazara sunulduğu günden beri kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor.

Pepsi’den interaktif bir eğlence: www.duygularinigoster.com
Pepsi’nin kampanya sitesi www.duygularinigoster.com gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. İnteraktif özelliklere sahip sitede duygularını ifade edenler, eğlenceli oyunlar oynarken; Pepsi kapaklarında ya da açma halkalarındaki şifreyi www.duygularinigoster.com adresine giriş yaparak veya Turkcell 3323’e her saat başı mesaj atarak gönderecek olanlar, dünyayı kasıp kavuran iPod Touch fırtınasına dahil olacak, ayrıca milyonlarca 5,10,100 kontör ve milyonlarca 1 litre Pepsi kazanma şansı yakalayacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT