Dyson`la Hem Yerden Hem Vakitten Tasarruf Edin

Alışveriş Alışveriş Dyson`la Hem Yerden Hem Vakitten Tasarruf Edin

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2006 Salı

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 15, 2006
Dyson’la Hem Yerden Hem Vakitten Tasarruf edin!
Dyson elektrikli süpürgeleri katlanan patentli teleskop hortumu ve benzersiz emiş gücüyle hem yerden hem de vakitten kazandırıyor!

Sadece Dyson’da bulunan sabit ve en yüksek emiş gücü özelliği ve katlanabilir teleskop sistem hortumu ile Dyson elektrikli süpürgeleri, size hem yer hem zaman kazandırıyor.

Katlanabilir teleskop sistem sayesinde hem daha kolay taşınan, hem de daha az yer kaplayan Dyson’ın emiş azaltma tetiği ile, ince kilim ve perdelerin temizliği de kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca, torba satın almak gerekmediği gibi, hazne dolduğu zaman kullanıcı tarafından rahatlıkla boşaltılabiliyor.

Toz torbası yerine patentli bir şeffaf hazne bulundurması, makineden çıkan havanın motor öncesi ve sonrası iki ayrı filtre işleminden geçirilerek soluduğumuz havadan bile daha temiz olmasını sağlaması ve en önemlisi az yer kaplaması, Dyson’ı, evlilik hazırlıkları yapanların listesinde birinci sıraya yerleştiriyor.

Yeni gelinlerin hayatını kolaylaştıracak olan ve teleskop sistem hortumu sayesinde az yer kaplayan Dyson’ı tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Carrefour, Teknosa ve Elektrolet mağazalarında bulabilirsiniz. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinde de Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.

Dyson Satış Noktaları ve Satış Fiyatı:
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Carrefour ve Teknosa mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.

Dyson DC08T Standart modeli peşin fiyatı 1.060 YTL
Dyson DC08T Allergy modeli peşin fiyatı 1.120 YTL




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT