Dyson `The Ball` ile Yeni Yıla Tertemiz Bir Başlangıç Yapın!

Alışveriş Alışveriş Dyson `The Ball` ile Yeni Yıla Tertemiz Bir Başlangıç Yapın!

Tarihler: 02 Ocak 2006 Pazartesi ~ 03 Ocak 2006 Salı

Firma: Dyson

Telefon: 0212 288 45 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2006 ~ Oca 3, 2006
“YENİ YILA TERTEMİZ BİR BAŞLANGIÇ YAPIN!”

Üstün manevra kabiliyeti ve sabit emiş gücü ile yeni yıla Dyson “The Ball” ile temizlenen evlerde toz ve mikroplardan tamamen arınarak girin.
Dyson mühendislerinin 3 yıl üzerinde çalışarak ürettikleri “The Ball” DC15 modeli ile yeni yılda temizliği keyfe dönüştürmek ve evinizi tozlardan ve myte’lardan tamamen arındırmak mümkün, hem de sadece birkaç bilek hareketi ile...

Yüzyıllardır manevra kabiliyetini artırıcı bir etken olarak kullanılan top ilk defa “The Ball” ile süpürge içine yerleştirilerek hem temizliği keyifli bir oyuna dönüştürdü, hem de elektrikli süpürgeye manevra kabiliyeti kazandırdı.

Elektrikli süpürgelerin çizimi geçtiğimiz 100 sene zarfında anlamlı bir değişiklik göstermedi. Değişiklikler; tekerlerinde, fırçada, motorda, torba veya tutma yerinde oldu. Elektrikli süpürgenin yönünü değiştirmek birçok çek-it haraketi, manevralar gerektiriyordu. Ancak 182 patenti bulunan Dyson The Ball’a yerleştirilen top, elektrikli süpürgenin zemine sürekli temas etmesini sağlıyor ve sadece küçük bir bilek hareketi ile elektrikli süpürge yönlendirilebiliyor. Tavan ve köşelere rahat ulaşılabilmesi için The Ball’da, kolayca uzayabilen, teleskopik hortum var ve tüm Dyson elektrikli süpürgeler gibi gelişmiş siklon teknolojisi sayesinde, hava ile toz tamamen ayrıştırılıyor, emiş gücünde hiç azalma olmuyor.

Dyson elektirikli süpürgelerinden çıkan hava, motor öncesi ve sonrası iki ayrı filtre işleminden geçirildiği için, soluduğumuz havadan bile daha temiz.
Yıl boyu evlerde üreyen ve ev tozu akarları olarak adlandırılan mikroskobik hayvanların dışkıları, insanlarda alerjiye neden oluyor. Nem ile beslenen bu hayvanlara karşı su ile yapılan temizlik yeterli olmadığı gibi, çoğalmalarını da mümkün hale getiriyor. Dyson’da bulunan Hepa filtre; bakteri, virüs ve akar parçacıklarını yok ettiği için alerjisi olanların en büyük yardımcısı...

DC15 The Ball ile evi süpürmek, bir arabanın direksiyonunu çevirmek, yada, bir dolmakalem ile yazı yazmak gibi.
Önemli notlar...
Dyson The Ball’un satın aldıktan sonra hiçbir masrafı yok. Torbasız olduğu gibi, filtreleri ömürboyu kullanılabilmektedir.
Dyson The Ball, BAF (İngiliz Alerji Federasyonu) tarafından onaylanmıştır.
Dyson İngiltere, Avrupa, Amerika ve Australya’da en çok satılan elektrikli süpürgedir.
Dyson 2004 yılında AR-GE’ye 40 milyon £ yatırım yapmıştır.
Dyson danışma hattı 0212 288 45 46 // www.hakman.com.tr
Süpürmeden önce oynamak isteyenler için...
Dyson’ın resmi internet sitesinde DC15 The Ball için yaratılmış bir de oyun yer alıyor. Bu keyifli oyunu denemek isteyenler www.dyson.co.uk adresini ziyaret edebilirler.

SATIŞ NOKTALARI ve FİYATLAR
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Teknosa, Carrefour ve Elektrolet mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de (www.hepsiburada.com, www.estore.com, www.sanalmagaza.com, www.deppo.com , www.bascuda.com ) Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.
Dyson DC08T Alergy modeli peşin fiyatı 1.020 YTL
Dyson DC08T Animal modeli peşin fiyatı 1.140 YTL
Dyson DC08T Standart modeli peşin fiyatı 960 YTL
Dyson DC15 The Ball modeli peşin fiyatı 1.380 YTL
Dyson DC08 Baz modeli peşin fiyatı 599 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT