Eau Thermale Avene’den Yağlı Ciltlere Yönelik Kaçırılmayacak 2 Kampanya

Alışveriş Alışveriş Eau Thermale Avene’den Yağlı Ciltlere Yönelik Kaçırılmayacak 2 Kampanya

Tarihler: 25 Mart 2010 Perşembe ~ 25 Nisan 2010 Pazar

Firma: Eau Thermale Avene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2010 ~ Nis 25, 2010

EAU THERMALE AVéNE’DEN YAĞLI CİLTLERE YÖNELİK KAÇIRILMAYACAK 2 KAMPANYA...

Dünyanın lider dermo kozmetik markası EAU THERMALE AVèNE, Mart ayına özel olarak hazırladığı yağlı ciltlere yönelik kampanya dahilinde tüketicisi ile eczanelerde buluşuyor!!!

Bu kampanya ile, Eau Thermale Avène’in sivilce, siyah noktalar ve akne lekeleri gibi yağlı cilt problemlerine çözüm getiren üçer üründen oluşan Cleanance Serisini 2 farklı avantajlı paketle satışa sunuluyor. Yağlı ciltlere özel 1. pakette Avène Cleanance Emulsion nemlendirici ve Avène Cleanance Maske alanlara, 200ml temizleme jeli Avène Cleanance Gel Nettoyante hediye ediliyor. Siyah nokta ve akne izi problemleri yaşayanlara yönelik hazırlanan 2. pakette ise Avene Cleanance Gel Nettoyante, Cleanance K ve çanta boyu Avene Termal Su avantajlı fiyatlı özel kutusunda tüketiciyle buluşuyor.

Gençlerin %90’ı ile 25-35 yaş aralığındaki kadınların yüzde 41’i cilt lekeleri, siyah noktalar gibi cilt problemlerini yoğun bir biçimde yaşıyorlar. Avène Cleanance serisi bu problemleri çözmek için geliştirilmiş özel bir bakım seti. Bu mucizevi bakım setleri özel bir kampanya ile Mart ayında tüketicisi ile eczanelerde buluşuyor...

Avène Cleanance Emulsion, cilde doğal bir ışıltı ve mat bir bir görünüm sağlıyor. Cilde kolayca nüfuz eden ürün, özellikle yağlı cilde sahip gençlerde cilt bakımı ve makyaj öncesinde gün boyu makyajın kalıcılığını arttırmak için çözüm sunuyor. Avène Cleanance Emulsion’un, Avène Cleanance Gel Nettoyante ile temizlenmiş cilde günde 1 kez, sabahları uygulanması öneriliyor.

Avene Cleanance Maske yağlanmaya eğilimli ciltler için özel arındırıcı bir bakım sağlıyor. Cildin mat bir görünüm kazanması ve derinlemesine temizlenerek gözeneklerin açılması için hafta 1 ve ya 2 kere yapılması gerekiyor.

Nemlendirici ve bakım kremi olan Avène Cleanance K, yağlı ve akneli ciltlerdeki siyah noktalar, leke ve pürüzlerin giderilmesine yardımcı oluyor. Cildi nazikçe arındıran ve pürüzlerin kademeli olarak iyileşmesini sağlayan krem formundaki ürünün, sabah ve/veya akşam temizlenmiş cilde uygulanması öneriliyor.

Avène Cleanance Gel Nettoyante ise cildi tahriş etmeden nazikçe temizleyip, pH dengesini bozmadan fazla salgılanmış yağlardan arındırıyor. Siyah nokta ve akne oluşumunu en aza indiriyor. Cilde ferahlık veren jelin formülündeki balkabağı çekirdeği özü (Cucurbita Pepo), yağ salgılanmasına sebep olan enzimi güçlü bir şekilde durduruyor.İçerisinde bulunan Avène termal suyu yatıştırıcı etki sağlıyor. Ürünün cilde köpürtülerek uygulanması ve su ile durulanması gerekiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılması öneriliyor.

Eau Thermale Avene Termal Su, yatıştırıcı ve enflmasyon giderici etkisiyle özellikle akneli ciltlere rahatlama getiriyor.

Cleanance Emulsion , Cleanance Maske ve Cleanance Temizleme Jalinden oluşan özel paket 99 TL.

Cleanance Temizleme Jeli, Cleanance K ve Avene Termal Su`dan oluşan özel paket 75 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT