Ece’den Geleneksel Ramazan Ajandası Çıktı

Alışveriş Alışveriş Ece’den Geleneksel Ramazan Ajandası Çıktı

Tarihler: 19 Temmuz 2011 Salı ~ 19 Ağustos 2011 Cuma

Firma: Ece

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2011 ~ Ağu 19, 2011

Ece Ajandası 100 yıllık kalitesi ile Ramazan ayı içerisindeki iftar, ziyaret vb. etkinliklerini organize etmek, aile büyüklerine özel bir hediye seçmek isteyenlerin de gözdesi olacak Geleneksel Ramazan Ajandası’nı çıkardı.

Pek çok İslami bilgiyi detaylı bir şekilde içinde taşıyan Ece Geleneksel Ramazan Ajandası, İstanbul Eyüp Sultan Cami merkez alınarak imsakiye saatlerini programlayan özel Türkiye Haritası, Kabe merkezli dünya ülkeleri saat dilimleri, doğal yollarla kıble yönünü bulma yöntemleri, Hac mevsimi kura ve hac farizası akışının yer aldığı bölümleriyle dikkat çekiyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının yanı sıra ilgili tüm kurum-kuruluşların iletişim bilgilerinin de yer aldığı Ece Geleneksel Ramazan Ajandası’nda İslam dünyası için mübarek sayılan kandiller, anlam ve ifadeleri ile kullanıcıya sunuluyor.

Dr. Veysel Akkaya denetiminde uzman bir ekip tarafından hazırlanan Ece Geleneksel Ramazan Ajandası, 2011 yılının son 6 ayı içerisindeki özel günlere, doğadaki önemli değişimlere, rüzgarlara ve yıllık hava durumunu gösteren çizelgeye dek birçok faydalı bilgiyi de içeriğine taşıyor.

İslamiyet’te mübarek sayılan üçaylardan itibaren yıl boyunca kullanıcısının elinden düşürmeyeceği Ece Geleneksel Ramazan Ajandası, cep boyutları ile günün her anında kolaylıkla taşınabiliyor, pratik kullanım sağlıyor.

Vazgeçilmez bir alışkanlık yaratacak olan Ece Geleneksel Ramazan Ajandası, deri kapağı, özel şamua kağıda baskılı, varak yaldız ağzı, özel koruyucu şık kutusu ile değerli bir armağan seçeneği de oluşturuyor.

Ayrıca kuşe kağıda dört renk baskılı, sıvama kapaklı ekonomik çeşidi de bulunan Ece Geleneksel Ramazan Ajandası’nı kırtasiyeciler ve seçkin kitapçılarda bulabilirsiniz. www.eceajandasi.com adresinden online alışveriş de yapabilirsiniz.

Özel deri kapaklı ürün fiyatı: 14,00 TL
Sıvama kapaklı ürün fiyatı: 9,00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT