Eğlence ve Eğitim Aynı Pakette Eşleşti

Alışveriş Alışveriş Eğlence ve Eğitim Aynı Pakette Eşleşti

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 06 Nisan 2012 Cuma

Firma: Tethys

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Eğlenceli figürlerle süslü, rengarenk Tethys ikili tamamlama kartlarıyla sizi ve çocuğunuzu keyifli vakitler bekliyor.

“Eğitici Tethys İkili Tamamlama Kartları” 1 – 3 yas grubundaki çocukların zihinsel gelişimini sağlayan ve görsel beceri hafızasını destekleyen eğitici bir oyundur. 12 çift kartın bulunduğu paketteki birbirinden eğlenceli eşleştirme kartları, çocuğunuza eğlencenin yanında eğitimi de vaat ediyor.

Genç bir annenin tasarımı olan Tethys eğitici oyun kartları serisinden olan ve 1 – 3 yas grubundaki çocuklara hitap eden “Tethys İkili Tamamlama Kartları”nın ister tamamını, isterseniz de bir kısmını çocuğunuzun önüne yayarak birbirini tamamlayan kartları eşleştirmesini isteyebilirsiniz. Zihinsel eğitim ve eğlencenin eşleştiği paketler sizi ve çocuğunuzu bekliyor.

Tethys Eğitici Oyun Kartları’na D&R, Remzi, İnkılap, Nezih, Dost ve diğer seçkin kitapevleri ile Joker mağazalarından ulaşılabilir, ayrıca www.tethystore.com adresinden de ürünleri sipariş edilebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT