Egzotik Renklerle Makyajınız Bahar Kokacak

Alışveriş Alışveriş Egzotik Renklerle Makyajınız Bahar Kokacak

Tarihler: 19 Mart 2012 Pazartesi ~ 19 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2012 ~ May 19, 2012

Dünya trendlerine yön veren defileler ile birlikte, 2012 İlkbahar makyaj modası da belirlendi. Göz alıcı renklerin hakim olduğu ilkbahar sezonunda, sarı, kırmızı, turuncu gibi egzotik renklerin çekim gücü ve fütüristik çizgiler ile sofistike bir görünüm yaratacaksınız. Tüm zamanların değişmeyen doğallık modasına da atıfta bulunan 2012 İlkbahar makyaj modasında, Golden Rose ürünleri ile ünlü bir ressamın tablosundan fırlamış etkisini hissettirecek.

Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose ürünleri ile ilkbaharın geldiğini fark ettiren canlı renklerin yanında, romantik ve uçuk renklerle de baharın rahatlatıcı etkisini yansıtacaksınız. İlkbahar-yaz sezon modası kıyafetler ile de uyum sağlayacak Golden Rose ürünlerinde bulunan çarpıcı tonlar, güzelliğinize güzellik katacak.

Golden Rose ürünleri ile yapacağınız bahar makyajınızda, cildinize taze ve ışıltılı bir görünüm kazandırarak en etkili adımı atmış olacaksınız. Özellikle sezon modası kırmızı, turuncu, sarı gibi canlı renklerde far kullanacağınız zaman, allık ve fondöten seçiminizin doğal olmasına özen göstermelisiniz.

Baharda Göz Makyajınızda Çarpıcı Renkler

Sedefli ve etkili renk seçeneklerinden oluşan Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow, 123 numaralı turuncu rengi ile bahar makyajınızda gözlerinize canlı ve parlak bakış kazandıracak. Gözlerinizi daha büyük göstermek istiyorsanız, üst göz kapağınızın da beyaz far sürerek daha derin bakışlar yaratabilirsiniz. Yoğun dokusu ve 34 farklı renk seçeneğiyle Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow’a 9.50 TL’ye sahip olacaksınız.

Egzotik renkler arasında yer alan ve gözlerinizdeki canlılığı arttıracak Golden Rose Eyeshadow Pencil Göz Kalemi’nin 313 numaralı metalik yeşil rengini üst göz kapağınıza uygulayabilirsiniz. Bahar güneşi yüzünü göstermeye başlarken sezon boyunca gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak Golden Rose Eyeshadow Pencil Göz Kalemi’nin fiyatı sadece 5.04 TL.

Bahar sezonunda yapacağınız göz makyajında, dilediğiniz kadar gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hem doğal hem de çarpıcı bakışlar yaratmak için, kirpiklerinizde 12 kata kadar dolgunluk ve uzunluk yaratacak Golden Rose Wonder Lash Maskara ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Göz kavisine uygun üretilen özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinizi hiç olmadığı kadar dolgun gösterecek Golden Rose Wonder Lash Maskara’nın fiyatı 19.90 TL

Güneşin tüm tonlarını içeren bahar makyaj trendinin en dikkat çekici rengi olan turuncu, bronz teninizle uyum sağlarken, “Yaza Merhaba” partilerinde spot ışıklarının altında da dikkat çekeceksiniz. Golden Rose Paris Oje’nin 129 numaralı turuncu rengiyle, tırnaklarınız da sezon boyunca iddialı görünümünüzü koruyacak. Golden Rose Paris Oje’nin fiyatı 2.25 TL

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT