Ekose Ceketler Kadar Kullanışlısı Yok

Alışveriş Alışveriş Ekose Ceketler Kadar Kullanışlısı Yok

Tarihler: 10 Aralık 2007 Pazartesi ~ 15 Aralık 2007 Cumartesi

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2007 ~ Ara 15, 2007

EKOSE CEKETLER KADAR KULLANIŞLISI YOK

Günün her saati giyilebilen ekose ceketler, Mithat Selection’un 2007–2008 Sonbahar - Kış Koleksiyonunun en çarpıcı modelleri arasında yer alıyor.

Yeni koleksiyonunda Prens De Gall ya da bilinen adıyla ekose desenli ceketlere ağırlık veren Mithat Selection, erkeklerin hayatını kolaylaştırdı. Çünkü ekose ceketler iş günleri olduğu kadar hafta sonları da rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu nedenle de beylerin gardırobunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Mithat Selection’un değişik ekose desenleriyle farklı kombinasyonlarda hazırladığı ceketler, hem spor hem de şık. Uygun renkte gömleklerle kombinlenen ceketler, hem kadife veya düz kumaş pantolonlarla hem de jeanlerle çok uyumlu.

Bu kış kadife ceketlerde de pötikareyi kullanan Mithat Selection, erkeklerin küçük dokunuşlarla her zaman şık ve bakımlı olabileceklerini yeni kreasyonu ile bir kez daha kanıtlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT