El ve ayak bakımınız için pratik çözüm: Fonex Vazelin

Alışveriş Alışveriş El ve ayak bakımınız için pratik çözüm: Fonex Vazelin

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Fonex Vazelin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
El ve ayak bakımınız için pratik çözüm: Fonex Vazelin…

Sisli-puslu, kasvetli kış günlerini artık geride bırakıyoruz. Bahar, canlılığı ve tazeliği ile yaşamı dört bir yanından kuşatıyor.
Mevsim, doğada canlanmayı, yenilenmeyi de beraberinde getirdi. Peki vücut ikliminizin göstergesi olan cildiniz, özellikle el ve ayaklarınız bahara hazır mı?

Soğuk ve kirli havanın neden olduğu pürüzler ve çatlamalardan Fonex vazelin ile kurtulacaksınız. Eğer ellerinizin daha bakımlı, sağlıklı ve yumuşak olmasını istiyorsanız Provitamin B5 içeren Fonex vazelini mutlaka denemelisiniz.

Kadınlar için en önemli şeylerden biridir yaz mevsiminde açık ayakkabılar içinde ayaklarının bakımlı olmasıdır. Bütün kış kapalı ayakkabılar içinde bakımsız kalan ayaklarınızın da Fonex vazelin ile sağlıklı görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.
Nemini kaybeden ellerinizi ve ayaklarınızın daha sağlıklı, canlı, bakımlı ve yumuşak olmasını istiyorsanız, tercihinizi mutlaka Fonex vazelinden yana kullanın…
www.fonexkozmetik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT