Electro World, Tüketiciyi Üçüncü Boyuta Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Electro World, Tüketiciyi Üçüncü Boyuta Taşıyor

Tarihler: 22 Nisan 2010 Perşembe ~ 05 Mayıs 2010 Çarşamba

Firma: Electro World

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2010 ~ May 5, 2010
Electro World, ziyaretçilerine 21 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında Bakırköy Capacity’de üç boyutlu televizyon deneyimini yaşama fırsatı sunuyor. Tüketiciler ilk hafta üç boyutlu televizyonlarla tanışırken 28 Nisan’dan itibaren de dünyanın en büyük 103 inç (261 cm) plazma televizyonu ile bu teknolojinin sınırını zorlayacaklar

Electro World, iki hafta sürecek olan etkinliklerin ilk haftasında, tüketicilerine Panasonic`in üç boyutlu televizyonlarının keyfini tatma imkanı veriyor. 21 Nisan - 28 Nisan tarihleri arasında yapılacak etkinlik, Electro World’ün Capacity’deki mağazasının Hi-Fi Studio alanında gerçekleşecek. Bu etkinlik çerçevesinde Türk tüketicisi, tepki süreleri sebebiyle teknolojik olarak yaşanabilecek en iyi üç boyut deneyimini Panasonic’in plazma televizyonları sayesinde yakından yaşama imkânı bulacak.

28 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında ise Bakırköy Capacity içerisine Electro World tarafından kurulacak olan özel alanda dünyanın en büyük 103 inçlik (261 cm) Panasonic dev plazma televizyon ziyaretçilerle buluşacak. Ziyaretçilerine, 40 metrekarelik özel alanda üç boyutlu gözlüklerle demo filmler izleme imkanı sağlayacak olan Electro World, müşterilerine de bu deneyimi ilk kez yaşama fırsatı sunacak.

Electro World bu aktivite ile son teknolojiyi takip eden müşterilerine aksiyon filmlerinin artan heyecanının, heyecanlı futbol müsabakalarının gözden kaçırılmayacak noktalarının ve oyun konsollarının hayal gücünü zorlayan görselliğinin farkını sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT