Electroworld`den Fotoğraf Tutkunlarına Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Electroworld`den Fotoğraf Tutkunlarına Özel Kampanya

Tarihler: 07 Ekim 2010 Perşembe ~ 07 Kasım 2010 Pazar

Firma: Electro World

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2010 ~ Kas 7, 2010
ELECTRO WORLD’DEN FOTOĞRAF TUTKUNLARINA ÖZEL KAMPANYA

Electro World, mağazalarından marka ve model fark etmeksizin, DSLR Fotoğraf Makinesi satın alan ilk 40 müşterisini foto safariye götürüyor

En düşük fiyat, en bol ürün çeşitliliği ve yüksek standartlardaki hizmet anlayışını, yaptığı avantajlı kampanyalarla zenginleştiren Electro World, mağazalarından marka ve model fark etmeksizin DSLR fotoğraf makinesi alan ilk 40 kişiye Şile ve Ağva’da düzenlenecek foto safariye katılma hakkı sunuyor.

Kampanya dahilinde foto safariye katılmaya hak kazanan Electro World müşterileri, düzenlenecek olan günübirlik gezide uzman eğitmenler tarafından fotoğraf sanatının incelikleri hakkında eğitim alma fırsatını da bulacaklar. Electro World mağazalarından aldıkları DSLR fotoğraf makinelerini en etkin şekilde kullanmak üzere eğitim alacak şanslı 40 kişi, aynı zamanda Şile ve Ağva’nın doğal güzelliklerini de ölümsüzleştirme imkanı elde edecek.

Organizasyona katılmaya hak kazanan Electro World müşterileri, özel araçlarla Ağva’ya gidecek, burada ilk olarak kahvaltı eşliğinde eğitim alacaklar. Ardından foto safari gezisine başlayacak olan fotoğraf tutkunları gezi boyunca çektikleri fotoğrafları öğle yemeğinde fotoğraflarını uzman eğitmenleri ile değerlendirme fırsatı bulacaklar. Tüm gün sürecek gezi ve eğitimlerin ardından katılımcılar, yine özel araçlarla, akşam İstanbul’a dönecekler.

Fotoğraf sanatı tutkunlarına unutamayacakları bir gün yaşatma fırsatı sunacak foto safari deneyimi, Electro World mağazalarından DSLR fotoğraf makinesi alacak olan ilk 40 Electro World müşterisini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT