Elidor ile Accessorize ile Göz Alıcı Parlaklık

Alışveriş Alışveriş Elidor ile Accessorize ile Göz Alıcı Parlaklık

Tarihler: 11 Şubat 2009 Çarşamba ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Elidor ile Accessorize

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2009 ~ Şub 15, 2009
ELİDOR VE ACCESSORIZE İLE GÖZ ALICI PARLAKLIK
Sevgililer Günü’nde Elidor ve Accessorize ile saçlarınızın parlaklığı göz alacak. 7-8 Şubat ve 13-14-15 Şubat tarihlerinde alacağınız Elidor “Işıldayan Parlaklık Serisi” ürünleriyle Accessorize’dan 10 TL’lik hediye çeki veya Elidor makyaj çantası kazanacaksınız.

Elidor ve Accessorize, Sevgililer Günü’nüzün fırsatlarla ve özgüven içinde geçmesi için elele verdi. 7-8 Şubat ve 13-14-15 Şubat tarihlerinde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin ve Eskişehir’deki Migros, CarrefourSA, Real, Tesco Kipa, İstanbul Cevahir AVM ve Optimum AVM bulunan Elidor stantlarından alacağınız “Işıldayan Parlaklık Serisi” ürünleriyle Accessorize’dan 10 TL’lik hediye çeki veya Elidor makyaj çantası kazanacaksınız.

Elidor-Accessorize Hediye Çekleri ile aksesuarların büyülü çeşitlilikteki dünyasına yolculuk yapacaksınız. Kampanyanın yapıldığı illerdeki tüm Accessorize mağazalarında geçerli olan hediye çekleri, Şubat ayı sonuna kadar kullanılabilecek. Accessorize mağazalarındaki çeşitler arasında; takı, saç aksesuarları ve tokaları, şapka, şal, atkı, eldiven, çanta, cüzdan, iç çamaşırı, çorap, terlik, ayakkabı, çizme, anahtarlık, şemsiye, kırtasiye, çocuklar için Angels koleksiyonu bulunuyor. Hayatımızı etkileyen saçların gücü Yüzyıllardır kadında güç, güzellik ve güvenin simgesi olan saçlar, Elidor global anket sonuçlarına göre hayatı sandığımızdan çok daha fazla etkiliyor. Elidor anketine göre %40’ı aşkın genç kız, önemli bir buluşma öncesi en son saçlarını kontrol ettiğini, 10 genç kızdan 8’i herhangi bir kişiyi saçlarına bakarak değerlendirdiğini söylüyor. Kızlar, saçları iyi göründüğünde kendilerini çok daha pozitif ve iyi hissediyor, saçları güzel göründüğünde daha fazla dışarı çıkmak istiyor. Sosyal hayat ve özgüvene etki eden saçlar, kadınların yaşamına stil kazandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT