Elite Naturel`den Antioksidan Meyve Suları

Alışveriş Alışveriş Elite Naturel`den Antioksidan Meyve Suları

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Elite Naturel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Türkiye’nin ilk organik meyve suyu üreticisi Elite Naturel, ürün yelpazesine yaban mersini suyunu ekledi. Özellikle kansere karşı vücudu koruyan enzimleri aktivite ederek bağışıklık sistemini güçlendiren ‘Organik Yaban Mersini Suyu’nu üretti.

Elite Naturel, hiçbir katkı maddesi olmayan % 100 organik Yaban Mersini ve çekirdeklerini sıkarak Yaban Mersini Meyve Suyu üretimine başladı. Tamamı organik meyvelerin çekirdekleriyle sıkılmasından elde edilen Yaban Mersini Suyu, hormon, kimyasal zirai ilaç ve genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) içermiyor. Elite Naturel, tüm ürünlerini uluslar arası tarım normlarına uygun olarak üretiliyor ve BSC Öko Garantie tarafından periyodik olarak kontrol edilip, sertifikalandırılıyor.

Her Derde Deva
Organik Yaban Mersini Suyu kan şekerini düşürüyor, kalp krizi riskini azaltıyor, HIV Virüsü’nün tekrarlama riskini azaltıyor. En yüksek antioksidan kapasiteye sahip yaban mersini, liften de zengin olduğu için tüketilen yağın bir miktarının emilmeden atılmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda kansere karşı savaşan ELLAGIC-ASİT içeriği oldukça yüksek.

Elite Naturel

*Elite Naturel, 1975 yılından beri içecek sektöründe olup 1998 yılından beri modern teknolojiyle, hijyenik bir ortamda Elite Naturel markasıyla % 100 Doğal katkısız meyvesuları ve Elite Naturel Organik markasıyla Organik meyve suları ve Organik Meyve Çekirdek Ekstraktları üretimi yapmaktadır.

*Elite Naturel ve Elite Naturel Organik meyve suları, meyvelerin çekirdekleri ile birlikte sıkılmasından elde edilmektedir. Kurutulmuş ya da konsantre edilmiş ürünlerin sulandırılarak çoğaltılmasından OLUŞMAZ. Direkt meyveden sıkılmıştır. Bu özelliği ile Türkiye’nin ilk ve tek taze sıkılarak ve pastörize edilerek 18 ay raf ömrü kazandırılmış meyvesularıdır.

*Ürünler üstün kalitesiyle Elite Naturel ve Organıc Life markalarıyla ambalajlanmış olarak ABD, Kanada, Avustralya, Japonya, İngiltere, Almanya, İsviçre, Avusturya, Dubai, Çin, Kore, Hong Kong ve Kıbrıs pazarlarında kendine bir Türk markası olarak yer bulmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT