Elle, Renk Terapisi ile Pozitif Enerji Yayacak

Alışveriş Alışveriş Elle, Renk Terapisi ile Pozitif Enerji Yayacak

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ May 30, 2012

Trendlerle paralel ama kendi hayal gücünü yansıttığı tasarımlarla her sezon modaya yön veren ELLE, 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile de ayakkabı tutkunlarını çok mutlu edecek.

Seçkin çizgisi ile tarz sahibi, çalışan modern kadının tercihi olan ELLE, sıcak renklerle donattığı yeni koleksiyonu ile pozitif enerjinizi artıracak. Turuncu, nar çiçeği ve sarı gibi canlı tonlarla renk terapisi uygulayan ELLE, bir yandan enerji verirken diğer yandan da kobalt mavi ve yeşille iç dengenizi kurmanıza yardımcı olacak.

Tasarımlardaki pudra ve buz beyazı ise içinizdeki romantizmi ortaya çıkarmanızı sağlayacak. Her dönemin vazgeçilmezi siyah ve beyaz tezatlığı ise ruh halinizin iki ayrı ucunu yansıtacak.

ELLE’in 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile espadril 70’lerdeki günlerine geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl vitrinlerde görmeye başladığımız keten espadriller bu yazın gözdesi olacak. Çiçek desenleri de popülerliğini koruyor. Çiçekli nubuklar, süetler, neon renkleri göz alan ruganlar, yılan ve krokodil baskılı modeller, yumuşak deriler ELLE ruhunu taşıyor.

Deniz havasını karaya taşıyan marin çizgiler, rahat ve şık giyim sağlayan dolgu topuklar, platformlu govalar yeni koleksiyonda öne çıkıyor.

ELLE tasarımlarında önemli bir yeri olan oxfordlar, değişik renklerdeki tasarımlarıyla yine rahatlık arayanların seçimi olacak. Erkeklerde ise mokasen tam anlamıyla altın yazını yaşayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT