Elleriniz bu kış da Fischem Handytak koruması altında

Alışveriş Alışveriş Elleriniz bu kış da Fischem Handytak koruması altında

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 10 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Fischem Handytak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 10, 2008
Elleriniz bu kış da “Fischem Handytak” koruması altında.
Kadınların korkulu rüyası bakımsız ve sağlıksız ellerden kurtulmak artık mucize değil… Fichem Handytak’ın iyileştirme etkili el ve tırnak bakım kremleri ile eller ve tırnaklar artık hem sağlıklı hem de bakımlı…

Fischem Kozmetik’in iyileştirme etkili; çikolata-kakao yağı, multivitamin ve doğal bitki özlü Handytak el ve tırnak bakım kremleri hassas formülüyle diğer el kremlerinden ayrılıyor. Kullanıldıktan sonra ellerde yapışkanlık hissi bırakmaması ve yıkandıktan sonra da etkisini gün boyu sürdürmesi tercih edilme nedenleri arasında…

Antibakteriyel özelliğiyle elleri eldiven gibi sarıp, tüm olumsuz etkenlere karşı koruyan Handytak kremleri, tedavi edici özelliği ile de tırnaklardaki kırılmaların, ellerde oluşan kuruma ve çatlamaların önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Fischem Handytak kremleri ile elleriniz sağlıklı ve canlı olduğu kadar bakımlı da görünür.

Handytak’ın iyileştirme etkili; çikolata-kakao yağı, multivitamin ve doğal bitki özlü üç çeşidi bulunuyor. Her birinin farklı etkisi olan kremlerden çikolata–kakao yağının içindeki kakao ellerinizdeki kuruluğu önler ve cildi besler. Doğal bitkiler kullanılarak üretilen Handytak krem ellerinizi güçlendirir. Multivitamin kompleksli Handytak krem ise; ellerinizi canlandırır. Antibakteriyel ve antioksidan özelliği olan tüm kremler elleri gün boyu nemlendirerek, cildi yeniler ve dinlendirir. Uzun süreli koruma sağlar, tırnakları besler ve kırılmaları önler. Soğuk-sıcak ısı değişimlerine karşı da tam koruma sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT