En Çok Sevilen Sütlü Tatlılardan Kazandibi, Eker Lezzeti İle Market Raflarında

Alışveriş Alışveriş En Çok Sevilen Sütlü Tatlılardan Kazandibi, Eker Lezzeti İle Market Raflarında

Tarihler: 19 Eylül 2011 Pazartesi ~ 19 Ekim 2011 Çarşamba

Firma: Eker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2011 ~ Eki 19, 2011

Eker Gıda, tavukgöğsünden keşküle, sakızlı muhallebiden sütlaca kadar birçok seçeneği bulunan sütlü tatlılarına yeni bir lezzet daha ekledi.

Süt ve süt ürünleri konusunda 34 yıldır tüketicilerini lezzet ve kalite ile buluşturan Eker Gıda, tatlıseverlere damak zevkinden ödün vermeden sağlıklı tatlar sunmaya devam ediyor.

Eker Gıda; sütlaç, sakızlı muhallebi, krem şokola, supangle, tavukgöğsü ve keşkül olmak üzere 6 çeşitten oluşan mevcut sütlü tatlı portföyüne 7’nci ürün olarak kazandibini ekledi. Türkiye'nin en fazla sevdiği sütlü tatlılardan biri olan kazandibi Eker lezzeti, kalitesi ve güvencesiyle market raflarında yerini aldı.

Eker, içine gerçek tavuk eti koyarak imal ettiği yeni ürünü kazandibini de diğer çeşitler gibi 150 gramlık kaşıklı ambalajlarla piyasaya sundu. 150 gramlık bir porsiyon Eker sütlü tatlı, gün içinde duyulan tatlı ihtiyacını, ağır şerbetli tatlılar yerine hafif, lezzetli ve sağlıklı bir şekilde gideriyor.

2007 yılından beri sütlü tatlı ürettiklerini belirten Eker Süt Ürünleri AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevra Eker, yeni çeşitleri ile tatlı seçeneklerini artırmaktan dolayı mutlu olduklarını söylüyor: “Geleneksel lezzetlere ve sağlığa önem veren bir firma olarak; supangle, keşkül, sakızlı muhallebi, krem şokola, tavuk göğsü ve sütlaç çeşitlerimize Türk tüketicinin en çok sevdiği tatlılardan birisi olan kazandibini de ekledik. Tüm ürünlerimizi Eker kalitesi ve güvencesiyle sunuyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT