En Güzel Anneler Günü Hediyesi L’Ombrero Güneş Şemsiyesi

Alışveriş Alışveriş En Güzel Anneler Günü Hediyesi L’Ombrero Güneş Şemsiyesi

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: L’Ombrero

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
En güzel Anneler Günü hediyesi L’Ombrero güneş şemsiyesi

Anneniz arkadaşlarıyla birlikte yaptığı balkon sohbetlerini pek seviyor, değil mi? Hele bir de balkonda harika bir güneş şemsiyesi varsa, bu sohbetler gerçekten de unutulmaz olur. Siz de annenize Botanika tarafından ithal edilen L’Ombrero güneş şemsiyesi hediye ederek onun güneşten etkilenmeden balkon keyfine devam etmesini sağlayabilir, aynı zamanda balkonuna da şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Anneler Günü için annenize hem farklı hem de büyüleyici bir hediye almaya ne dersiniz? Botanika tarafından L’Ombrero güneş şemsiyesi, hem annenizin balkonuna benzersiz bir zarafet katacak hem de onun balkon keyfine bambaşka bir güzellik katacak. L’Ombrero güneş şemsiyesi sayesinde artık balkon keyfi anneniz için günün her saatinde kesintisiz devam edecek, hatta balkona güneşin en yoğun vurduğu saatlerde bile...

Belçika’da Symo firması tarafından üretilen ve dünyanın dört bir yanında tercih edilen L’Ombrero güneş şemsiyeleri, Botanika güvencesiyle Türkiye pazarına sunuluyor. Duvara monte edilebilen ve üstün katlanabilme özelliğine sahip L’Ombrero güneş şemsiyeleri sayesinde minimum yer kaybıyla maksimum gölge sağlayabilir, keyfinize keyif katabilirsiniz. Kullanımı son derece pratik olan L’Ombrero güneş şemsiyeleriyle bahçe, teras, balkon gibi özellikle yazın daha sık kullandığınız mekanlarınıza benzersiz ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Balkon, bahçe, teras ve tekne gibi özellikle yeterli kullanım alanına sahip olmayan mekanlar için üretilen L’Ombrero markalı güneş şemsiyeleri sayesinde, “Şemsiyeyi nereye koyacağım?” endişesi artık tarihe karışıyor. Sağa, sola 180 derece, yukarı ve aşağıya 90 derece hareket edebilme özelliği sayesinde gölgenin düştüğü yeri kolaylıkla ayarlayabilir, 3,6 metreye kadar uzayabilen teleskopik kolu ile bahçenizin ya da balkonunuzun her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yağmura ve güneşe dayanıklı malzemeden üretilen L’Ombrero şemsiyelerinin kumaşları, aynı zamanda yıkanabilme özelliği taşıyor.

Kolay sökülüp takılabilme özelliği, pratik kullanım imkanı, şık ve gözalıcı tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle L’Ombrero güneş şemsiyeleri bu yaz kaliteden vazgeçmeyenlerin öncelikli tercihi olacak. Botanika tarafından ithal edilen L’Ombrero güneş şemsiyeleri hakkında bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT