En Güzel Hediyeyi Çiçekler Fısıldasın

Alışveriş Alışveriş En Güzel Hediyeyi Çiçekler Fısıldasın

Tarihler: 01 Şubat 2005 Salı ~ 14 Şubat 2005 Pazartesi

Firma: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Adres: Fatih Caddesi No:1 Acıbadem 34650 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 339 39 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2005 ~ Şub 14, 2005
Rengarenk Çiçekler Tepe Nautilus’ta 14 Şubat Rehberiniz Olacak!
En Güzel Hediyeyi Çiçekler Fısıldasın`

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, yılın en aşk dolu gününde sevgilisine mükemmel hediyeyi seçmek isteyenler için, sevginin sembolü çiçeklerin rehberliğinde bir yol haritası hazırladı. “Bize aşkınızı söyleyin size hediyenizi söyleyelim” sloganı ile, sevgilisine veya eşine en uygun hediyeyi seçmeye çalışanlara yol gösterecek ‘Çiçekli Yol Haritası’, Nilüfer’den pembe Glayör’e, kırmızı Lale’den beyaz Karanfil’e kadar bir çok çiçekle hediye seçiminde size ilham verecek.

O’nu en çok mutlu edecek hediyeyi almak istiyorsunuz. Sevgiliyi mutlu edecek hediyeyi seçmek dünyanın en zor işlerinden biri gerçekten de. Sevgilinizi ya da eşinizi ve sizin ona söylemek istediklerinizi en iyi anlatan çiçeği seçerek siz de hem aşkınızı ölümsüzleştirmek hem de en özel hediyeyi kolayca seçmek istemez misiniz? Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşıklara, günün en anlamlı hediyesini almalarını sağlayacak alternatif bir ‘yol gösterici’ hazırladı. Çiçeklerden ve insanlık tarihinde temsil ettikleri anlamlardan yola çıkılarak hazırlanan “Çiçekli Yol Haritası” ile, şimdiye kadar yaptığınız en özel Sevgililer Günü alışverişine imza atacaksınız.

Beyaz Karanfil, Nilüfer, Pembe Gül, Zambak, Ihlamur, Kırmızı Lale, Sıklamen ve Pembe Glayör sayesinde hem aşkınızı çiçeklerle anlamlandırabilecek, hem de hediye seçiminde en uygun kararı alacaksınız. Tepe Nautilus’a gelen herkese verilecek olan 14 Şubat’a özel “Çiçekli Yol Haritası”, aşıklara bu özel günü en güzel şekilde geçirmek için neleri unutmamaları gerektiğini ve uygun hediye alternatiflerini hangi mağazalarda bulabileceklerini söyleyecek. Böylece, farklı kategorilerde binlerce hediye alternatifine, rahatça ve son derece keyifli bir biçimde ulaşmak mümkün olacak.

113 farklı mağazası, bol seçenekli food court’u, konforlu sinemaları ve sunduğu bir çok ayrıcalıklı hizmet ile Türkiye’nin alışveriş denizi olan Tepe Nautilus, en anlamlı Sevgililer Günü alışverişiniz için her gün 10.00-22.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

Bize Aşkınızı Söyleyin Size Hediyenizi Söyleyelim!..
O’na en çok beğeneceği ve hiç unutmayacağı hediyeyi almak istiyorsunuz. Binlerce yıldır anlamları ve güzellikleri ile insanlara yol göstermiş olan çiçeklerden yararlanmak için bu 14 Şubat, bulunmaz bir fırsat. Her bakımdan renkli ve çok anlamlı bu rehberliği, Sevgililer Günü öncesi Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde bulacaksınız.
Beyaz Karanfil: Eğer sevgilinize ‘onu en temiz ve saf duygularla sevdiğinizi’ söylemek istiyorsanız, çiçeğiniz temizliği ve saflığı simgeleyen beyaz karanfil.Karanfil sizi, hem sevgilinizi hem de kendinizi güzelleştirecek bakım ürünlerine ulaştıracak.
Nilüfer: Nilüfer çiçeği yenilenmeyi sembolize eder. Eğer siz de ‘sevgilinize yepyeni bir gelecek vaat ediyorsanız’, nilüferleri takip edin. Sevgilinize güzel görünmek için en sevdiğiniz kıyafetlerinizi yeniletebilir veya yeni giysilerle sevgilinizin karşısına daha farklı çıkabilirsiniz. Yine bu sembolleri takip ederek sevgiliniz için de birbirinden güzel kıyafetlerden birini seçerek güzel günlere ve başlangıçlara merhaba diyebilirsiniz.
Pembe Gül: ‘Gönlüm sende ve hep senin yanında olmak istiyorum’ diyorsanız çiçeğiniz pembe gül. Pembe gülleri izleyerek birlikte yapacağınız lezzetli yemekler için küçük ev aletleri, şarap ve romantik sofralarınız için yemek takımı gibi alternatiflere yönelebilir ya da güzel anlarınızı ölümsüzleştirecek güzel bir fotoğraf makinesi alabilirsiniz. Birlikte daha farklı ve hoşça vakit geçirebilmek için spor merkezi üyeliği hediye etmeyi de düşünebilirsiniz.
Zambak: Sevgiliniz sizin için mutluluk demekse ve birlikte en çok eğlendiğiniz kişi sevgilinizse, sizin çiçeğiniz kesinlikle ‘neşe’yi ifade eden zambak. Zambakları izleyerek Sevgililer Günü’nde Tepe Nautilus’ta sevgilinizle birlikte sinemaya gidebilir, bowling oynayabilir ve aralarda da lezzetli bir yemek yiyip üzerine de sıcak bir kahve keyfi yapabilirsiniz.
Ihlamur: ‘Biz evli ve güzel bir aileyiz ama hala yeni sevgililer gibiyiz’ diyorsanız ıhlamur çiçekleri size yol gösterecek. Eşinize kendisini özel hissettirecek hediyeler almanız için tavsiyemiz hafta sonu birlikte güzel bir filme gitmeniz ya da oyun alanlarında keyifli saatler geçirmeniz. Evli ve çocuklu bir aileyseniz tüm sevdikleriniz için alacağınız spor üyeliği ile eşiniz ve çocuklarınızı da mutlu edecek güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Yine ıhlamur çiçeğini takip ederek çocuklarınız için de güzel hediyeler alabilirsiniz.
Kırmızı Lale: ‘Sevgilinize her zaman seni seviyorum demek istiyorsanız’ takip edeceğiniz simge kesinlikle kırmızı lale. Bu yolla ulaşacağınız romantik hediyeler arasında en güzel aşk filmlerinin DVD ve VCD’leri, romantik müziklerin CD ve kasetleri, romanlar, şiir kitapları ya da istediğiniz anda numarasını çevirip ona onu ne kadar sevdiğinizi söyleyebileceğiniz cep telefonları, birbirinden romantik mesajlar gönderebileceğiniz bilgisayar ve palmler bulunuyor.
Sıklamen: ‘Ben sevdiğimin hep aklında olmak isterim, evinde, odasında hep beni ve benim onu ne kadar çok sevdiğimi hatırlasın’ diyorsanız ‘aşk habercisi’ anlamını taşıyan sıklamen tam size göre. Bu sembol sizi, sevgilinizin her gördüğünde sizi hatırlayacağı birbirinden şık dekorasyon ürünlerine götürecek. Mumlar, abajurlar, kalp şeklinde tabaklar, işlerini kolaylaştıracak küçük ev aletleri, her gece yatarken sizi hatırlayacağı güzel bir yatak örtüsü gibi...
Pembe Glayör: Sevgilinize alacağınız hediyenin ‘zerafeti’ simgelemesini ve sevgilinize ne kadar zarif olduğunu anlatmak istiyorsanız pembe glayör çiçeklerini takip etmelisiniz. Kuyumcular, gümüşçüler, saatçiler ve kişisel aksesuar satan diğer mağazalar, sizi onun zerafetini simgeleyen en güzel hediyelere ulaştıracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT