En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi Samsung Galaxy Note

Alışveriş Alışveriş En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi Samsung Galaxy Note

Tarihler: 17 Ocak 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2012 ~ Şub 14, 2012

Tablet ve akıllı telefon özelliklerini bir araya getirerek üstün bir mobil deneyim yaşatan Samsung Galaxy Note, Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye alternatifi sunuyor.

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics tarafından pazara sunulan, benzersiz özellikleriyle mobil cihazlar pazarında yepyeni bir kategori yaratan GALAXY Note, Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Samsung Galaxy Note’a ayda 84,90 TL’den başlayan, 24 ay taksitli ödeme seçenekleriyle Turkcell İletişim Merkezleri’nden ve anlaşmalı zincir mağazalardan sahip olunabilir.

GALAXY Note’un dünyanın ilk ve en büyük 5.3 inç HD Super AMOLED ekranı ve geniş yüksek çözünürlükteki ekran özellikleri üstün bir izleme deneyimi sağlıyor. Geniş ekranın bütün avantajlarından yararlanan kullanıcılar, hareket halindeyken minimum kaydırma ve ekran geçişleriyle daha çok yönlü kullanım olanağını elde ediyor.

Son teknolojik Super AMOLED ekran ile üstün görüntü deneyimi
Galaxy Note, geleneksel HD ekranlara oranla çok daha üstün ve canlı bir netlik sağlayan Samsung’a ait 5.29 inç HD Super AMOLED ekrana sahip. Derin siyah ve parlak renkleriyle, hareket halindeyken video, fotoğraf, belge ve web için en iyi görüntüleme deneyimlerini sağlamanın yanı sıra, üstün ekran içeriği rahat bir paylaşım sağlayan 180 derecelik bir izleme açısı sunuyor. Galaxy Note ile videoları istendiği gibi düzenleyip montajlayarak eğlenceli kurgular oluşturmak mümkün.

Galaxy Note, yalnızca 9.65 milimetre inceliği ve 178 gramlık hafif tasarımı ile üst seviyede taşınabilirlik sunuyor. Galaxy Note, 5.29 inç dokunmatik ekran kullanımına ek olarak sunduğu S Pen özelliği ile, yazma ve çizme haricinde, herhangi bir ekran görüntüsü üzerinde her türlü notu yazıp, paylaşmaya olanak tanıyor.

S Pen ile fikirlerinizi özgürce ifade edin
GALAXY Note’un S Pen’i, kusursuz bir dokunmatik deneyime ek olarak, ekrandaki görüntüleri kontrol etmeye, düzeltmeye, işaretlemeye, kesip yapıştırmaya olanak tanıyor. S Pen ile özgürce yazı yazmak ve çizmek, sonrasında da paylaşmak mümkün. GALAXY Note, Facebook, web, Google Maps, doküman, word excel gibi programlardan tek tuşla alınan ekran görüntüsü üzerinde S Pen ile istenildiği çizimler yapmayı ve notlar yazmayı ve bu notları anında paylaşmayı mümkün kılıyor.

Üstün donanım özellikleri ile maksimum hız
GALAXY Note’un 1.4 GHz çift çekirdekli işlemcisi, cihaza akıcıkullanım sağlayan, kusursuz bir kullanıcı arayüzü sunuyor. HSPA+ ve WiFi 802.11n teknolojisi ile çok hızlı bir internet deneyimi sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, gerçek zamanlı video akışı sağlayabiliyor ya da arkadaşları ile online oyun platformlarında bir araya gelebiliyor.

GALAXY Note ile mobil hayatınız daha düzenli
Galaxy Note’un akıllı profesyonel planlama aracı S Planlayıcısı ise, cihazın büyük ekranının tam olarak kullanılmasını sağlıyor. Yönetim Planlayıcısı, telefonun yapılacaklar listesi ve takvimini entegre ediyor ve sezgisel olarak çalışarak, kullanıcılarının yaşamlarını kapsamlı bir şekilde organize etmeye yarıyor. Galaxy Note, bütün Microsoft Office programlarını (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint) düzenlenmesini, bu dokümanlardan tek tuşla ekran görüntüsü alınmasını ve üzerine eklenecek kişisel notların anında paylaşılmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT