En Güzel Yılbaşı Hediyesi Mavi’den: İstanbul Tişörtleri

Alışveriş Alışveriş En Güzel Yılbaşı Hediyesi Mavi’den: İstanbul Tişörtleri

Tarihler: 19 Aralık 2011 Pazartesi ~ 02 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2011 ~ Oca 2, 2012

Mavi’nin bir fenomene dönüşen İstanbul tişörtleri koleksiyonu, yılbaşında sevdiklerine güzel hem eğlenceli, hem de yaratıcı bir hediye vermek isteyenler için 16 Aralık’tan itibaren özel bir avantajlakampanyayla sunuluyor.

2 Ocak’a dek sürecek kampanya kapsamında, hem kadın ya da hem erkek serisinden seçebilecekleri 2 İstanbul tişörtü alanlar, 2. tişörte %50 indirimle sahip oluyor. Mavi’nin, bugüne dek 65’ten fazla tasarıma ulaşan vemış ve takipçileri artık koleksiyonere dönüşen nesnesi haline gelen İstanbul Tişörtleri, yeni yıla özel fırsatlarla en güzel yılbaşı hediyesi alternatifi olarak Mavi mağazalarında İstanbul aşıklarını bekliyor.

İstanbul kadar özel bir kentin, kendine ait, kitleleri peşinden sürükleyen bir tişörtü olmadığını fark eden Mavi, 2004 yılında İstanbul Tişörtleri koleksiyonunu hayata geçirerek dünyanın önde gelen metropollerinden İstanbul’a özel bir koleksiyon üreten ilk marka oldu. 2010 yılında seriye Küçük İstanbul tişörtlerini de ekleyen marka, düzenlediği tasarım yarışmasıyla İstanbul Tişörtü fanatiklerine kendi tişörtlerini tasarlama fırsatı da sundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT