En Güzel Yılbaşı Hediyesi: Samsung 7 Serisi Chronos

Alışveriş Alışveriş En Güzel Yılbaşı Hediyesi: Samsung 7 Serisi Chronos

Tarihler: 19 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2011 ~ Ara 31, 2011

Samsung’un yüksek kaliteli, gelişmiş özelliklere sahip yeni dizüstü bilgisayarı 7 Serisi CHRONOS ile yılbaşına hızlı girin...

Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojilerinin lider ismi Samsung tarafından Türkiye’de satışa sunulan 7 serisi CHRONOS dizüstü bilgisayarlar performansları ile göz dolduruyor.

kompakt alüminyum gövdesi ile stil sahibiolan 7 serisi CHRONOS; Intel Core i7 2675QM işlemciye sahip ve ExpressCache™* teknolojisini kullanmakta. 7 serisi CHRONOS’un ana kartındayer alan ekstra 8GB ExpressCache™ taşınabilir hafızahem daha hızlı bir açılış,hem de genel performansta bir artış sağlıyor,bilgisayarın uyku modundan çıkması yalnızca iki saniye alırken, internette (Microsoft İnternet Explorer’da) 2 kat daha hızlı gezinmek mümkün oluyor.

Bu hıza ek olarak, 7 serisi CHRONOS’un SuperBright Plus ekranı mükemmel görüntü kalitesi ve metin okunabilirliği için 300 nit aydınlıkta tasarlanmış, yansımasız ekranı sayesinde ortam ışığından etkilenmeden dış mekanlarda rahatlıkla çalışılabiliyor. 16 milyon renk ve HD+ özelliği ise yeni yılda oyun ve HD filmlerin keyfini çıkaracaksınız. Ayrıca, Samsung’un en son ‘MAX Screen’ teknolojisini de kullanan 7 serisi CHRONOS, ince çerçeve sayesinde daha büyük bir ekran sunuyor.

Samsung’un akıllı pil teknolojisi sayesinde 1500 sarja kadar kapasitesini %80 muhafaza edebilen bataryaya sahip 7 Serisi Chronos, normal pillere sahip bilgisayarlara göre 3 kat daha uzun ömür vaad ediyor.

Samsung Electronics Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, yeni 7 serisi CHRONOS dizüstü bilgisayar ile ilgili; “9 serisi notebook’un büyük başarısından sonra, notebook ürün yelpazemizi geliştiriyoruz. 7 serisi ile, gerçekten özel bir ürün yaratmak için yepyeni ve güçlü özelliklerle Samsung’un tasarımını ve mühendislik başarısını birleştirdik. Bizim amacımız, müşterilerimizin hayatlarına etki edecek ve zenginleştirecek notebooklar yaratmaktır. 7 serisi CHRONOS her şeyi daha kolay ve hızlı hale getirerek bireysel bilgisayar kullanımını

7 serisi Chronos 1.649 usd + kdv tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT