En lezzetli DVD’ler yemeksepeti.com’da

Alışveriş Alışveriş En lezzetli DVD’ler yemeksepeti.com’da

Tarihler: 28 Kasım 2005 Pazartesi ~ 30 Kasım 2005 Çarşamba

Firma: Yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2005 ~ Kas 30, 2005
Yemeğinizin yanında hangi DVD filmi isterdiniz?
En lezzetli DVD’ler yemeksepeti.com’da

Online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com’dan 30 milyon ve üzeri sipariş verenler DVD film kazanıyor. Şu an yaklaşık 50 restoranda geçerli olan promosyona katılan restoranların sayısı her geçen gün artıyor.

Ülkemizin ilk ve en gelişmiş online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, üyelerine yepyeni bir sürpriz hazırladı. Artık yemeksepeti.com’da 30 milyonun üzerinde sipariş verenler DVD film sahibi oluyorlar. Hem de seçtiğiniz DVD film, yemek siparişinizle birlikte adresinize ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Şu an yaklaşık 50 restoranda geçerli olan promosyona katılan restoranların sayısı ise her geçen gün hızla artıyor.

Yemeksepeti.com’dan vereceğiniz siparişle birlikte bedava orijinal DVD film kazanmak için yapmanız gereken çok basit. Promosyona katılan lokantalardan 30 milyonluk sipariş vermeniz ve hangi DVD filmi istediğinizi seçmeniz yeterli. Pek çok ayrı orijinal DVD filmin yer aldığı kampanyaya her ay 4 yeni film eklenecek. Yemeksepeti.com üyeleri şu anda aralarında What Women Want (Kadınlar Ne İster), Whole Ten Yards (Katil Komşum Geri Döndü), Bulletproof Monk (Kurşun Geçirmez) gibi harika filmlerin de yer aldığı bir listeden seçim yapabiliyorlar. Üstelik ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar çok DVD kazanıyorsunuz. Örneğin, 60 milyonluk sipariş için 2 ve 90 milyonluk sipariş için 3 DVD, siparişinizle birlikte adresinize ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgi, promosyona katılan restoranlar ve DVD filmlerin listesine yemeksepeti.com’dan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT