En Sıcak İndirimler Tita’da

Alışveriş Alışveriş En Sıcak İndirimler Tita’da

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Tita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
Tita yaz aylarında çifte indirim fırsatı sunuyor.
En sıcak indirimler Tita’da

Yaz aylarına Tita şıklığıyla girmek isteyen bayanları harika bir fırsat bekliyor. Çifte indirim fırsatı sunan Tita, hem “Gold” etiketli ürünlerde sürpriz fiyatlar uyguluyor. Tita bununla da yetinmiyor ve “Gold” etiketli olmayan ürünlerde 1 ürün alana 2. ürüne %25’lik süper bir indirim yapıyor.

Modern ve dinamik bayanların giyim tercihi Tita yaz aylarına da sürpriz fırsatlarla giriyor. Renkli, neşeli ve cıvıl cıvıl kreasyonlar hazırlayan Tita, bayanlara renk ve model zenginliğiyle göz dolduran bir koleksiyon sunuyor. Tita mağazalarına gelenler “Gold” etiketli ürünlerde sürpriz indirim fırsatlarından yararlanıyorlar. “Gold” etiketli ürünlerin yanı sıra Tita mağazalarında sizleri bir başka sürpriz kampanya daha bekliyor. “Gold” etiketli olmayan ürünlerde 1 ürün alana 2. üründe %25’lik süper bir indirim fırsatı sunuluyor.

Tita’nın yaz koleksiyonu, tamamen doğal elyaf ile pamuklu kumaşlardan üretilen modelleriyle bayanların kendilerini çok daha rahat ve özgür hissetmelerini sağlıyor. “Yaza Merhaba” sloganı çerçevesinde oluşturulan Tita’nın 2006 Yaz Koleksiyonu’nda safari, hippi, Afrika, çingene etniği gibi temalara, western temalar eşlik ediyor. Brodeler, el işlemeleri ve doğal kumaşlardaki yıkama efektleri ise şıklığı ve rahatlığı ifade ediyor. Tita’nın capri, şort, belden bağlamalı pantolon ve elbiseleri ‘Bu yaz en şık ben olmak istiyorum!’ diyen bayanların vazgeçilmezleri arasında olacak.

Tita hakkında:
Almanya ve İspanya başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde genç bayanlara yönelik hazır giyim markası olan Tita, Türkiye’deki büyümesini hızla sürdürüyor. Faaliyetlerine 2003 yılında başlayan Tita, küresel pazarda yer edinmek hedefiyle kurulmuş İspanyol ortaklı bir moda markasıdır. Dinamik ve modern bayanlara yönelik hazır giyim alanında faaliyet gösteren Tita, iyi giyinmeyi seven bayanların ilk tercihi konumunda bulunmaktadır. Çalışmalarını Almanya merkezli olarak devam ettiren Tita, Almanya, İspanya, Avusturya, İrlanda, İsviçre, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Mısır gibi ülkelerde bulunan 250’nin üzerinde seçkin satış noktası ile ülkemizdeki 21 şubesi ve 80 corner’ı aracılığıyla tüketiciyle buluşmaktadır. Tita 2006 yılında yurtiçi ve yurtdışında yeni satış noktaları ve mağazalar açmayı hedefliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT