En Taze Çiçekler 10 yıldır 444çiçek`te

Alışveriş Alışveriş En Taze Çiçekler 10 yıldır 444çiçek`te

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: 444Çiçek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

444çiçek, seralardan direkt tedarik ettiği çiçeklerle sevdiklerinize günlerce solmayacak bir mutluluk hediye ediyor. Sipariş edilen çiçeğin hazırlanmasından teslimatına kadar geçen her aşamanın online olarak ve SMS ile takip edilebilmesine olanak sağlayan 444cicek.com, çiçeği teslim eden aracın Google Maps üzerinden canlı olarak takip edilebilmesini de sağlıyor. 444cicek.com, “1 saatte kapıda yoksa çiçek bedava!” sloganıyla online çiçek siparişinde zamanında teslim konusunda da son derece iddialı.

Türkiye’nin benzersiz hizmet kalitesiyle öne çıkan online çiçekçisi www.444cicek.com sektördeki 10.yılını kutluyor.

444çiçek projesi 2000 yılında Amerika’da yaşayan Türklerin Türkiye’ye çiçek göndermesi amacı ile hayata geçirildi ve kurulduğu günden bu yana sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettirdi.

444cicek.com Sektörün Öncüsü
Seralardan direkt tedarik yaparak en taze çiçekleri sunan 444çiçek, kullanıcıların çiçeği takip edebilmesi için SMS ile teslimat bilgisi veren ilk şirket oldu. 444çiçek, %100 para iade garantisi ile sektörde yepyeni bir güven çıtası sundu. Üyelerine çiçekleri daha iyi tanıtmak amacıyla WEB TV içerikleri oluşturan 444çiçek, ayrıca facebook’daki hayran sayfası ile 40.000 hayrana ulaşarak sektöründe bir ilke daha imza attı.

444cicek.com’un Yeni ve Ayrıcalıklı Hizmetleri
444cicek.com, “1 saatte kapıda yoksa çiçek bedava!” sloganıyla online çiçek siparişinde zamanında teslim konusunda da son derece iddialı. Ekspres ve Süper Ekspres seçenekleriyle müşterilerine hızlı çiçek gönderim fırsatı sunan 444cicek.com, teslimat süresinin aşılması durumunda çiçeğin ücreti almıyor.

Sipariş edilen çiçeğin hazırlanmasından teslimatına kadar geçen her aşamanın online olarak ve SMS ile takip edilebilmesine olanak sağlayan 444cicek.com, çiçeği teslim eden aracın Google Maps üzerinden canlı olarak takip edilebilmesini de sağlıyor. Özellikle İstanbul gibi trafiğin çok yoğun olduğu bir şehirde 1 saatte teslimat garantisi sunan 444cicek.com, farklılık yaratan servisiyle online çiçek sektöründe bir ilke daha imza atıyor.

Taptaze çiçeklerden oluşan aranjmanlar ile yepyeni mutluluklara aracı olmak isteyen 444cicek.com, ÇiçekPuan sadakat programı ile sürekli kullanıcılarına ücretsiz çiçekler veriyor. 444çiçek ücretsiz E-Kart servisi ile çok daha interaktif hizmetler sunmayı hedefleyen 444cicek.com, 10. yılında hayata geçirdiği ayrıcalıklı servislerle yenilenmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT