En Teknolojik Yeni Yıl Hediyesi

Alışveriş Alışveriş En Teknolojik Yeni Yıl Hediyesi

Tarihler: 08 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2011 ~ Ara 31, 2011

Teknoloji Tutkunlarına Çift Çekirdekli 3 Boyutlu LG Optimus 3D Cep Telefonu

LG, yeni yılda sevdiklerine teknolojik bir hediye almak isteyenlere çift çekirdek, çift kanal ve çift bellek özelliğine sahip akıllı 3 boyutlucep telefonu Optimus 3D’yi sunuyor. Birden fazla işi yaparken yüksek performansından ödün vermeyen LG Optimus 3D, akıllı telefon deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. LG Optimus 3D, fotoğraf ve videoları özel gözlük gerekmeksizin üç boyutlu olarak göstermesiyle de fark yaratıyor.

Mobil iletişim sektörünün lideri ve teknoloji önderi LG Electronics yılbaşı için yepyeni bir hediye alternatifi sunuyor. İkinci nesil çift çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefon LG Optimus 3D, teknoloji severlerin yeni yılda gözdesi olacak. LG Optimus 3D, çift çekirdeği sayesinde aynı anda birden fazla işlemi yürütürken, yüksek performansını sürdürüyor. Çift çekirdek, çift kanal ve çift bellek özelliklerine sahip Tri-Dual konfigürasyonu ile rakiplerine fark atan LG Optimus 3D, akıllı telefonlarda devrim yaratıyor.

3 Yeni Yılda Gündelik Hayatta

3 boyutun işlevselliğini günlük hayatın her anına taşıyan LG Optimus 3D ile özel gözlüklere gerek duyulmadan fotoğraf ve video kaydedilip anında üç boyutlu olarak izlenebiliyor. Üstelik çekilen fotoğraf ve görüntüler video dengeleme teknolojisi ve kayıt esnasındaki sarsıntıları otomatik olarak düzelten gerçek zamanlı yanlış hiza düzeltme algoritması sayesinde üstün kaliteye sahip oluyor. LG Optimus 3D’nin sunduğu özel yazılım ise 2 boyutlu fotoğraf ve video içeriklerinin 3 boyutluya gerçek zamanlı dönüştürülebilmesine olanak tanıyor.

Çift Kanallı LG Optimus 3D ile Daha Fazla Performans

LG Optimus 3D’de bulunan çift kanallı konfigürasyonla veri aktarımları, çift çekirdek ve çift bellek arasında eşzamanlı olarak gerçekleşiyor; bu da fark edilir ölçüde daha hızlı performans sağlıyor. LG Optimus 3D sayesinde aynı anda birden fazla iş yapma, web’de gezinme, oyun oynama ve multimedya keyfini her zamankinden fark edilir ölçüde daha akıcı, daha hızlı ve daha uzun süreli kılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT