Epengle ile evinizi yeşillendirin…!

Alışveriş Alışveriş Epengle ile evinizi yeşillendirin…!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 25 Haziran 2009 Perşembe

Firma: Epengle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 25, 2009
Epengle ile evinizi yeşillendirin…!
Epengle, 2009 yazına damgasını vuracak renk yelpazesine devam ediyor. Yeşilin tüm tonlarını vurgulayan perdelik ve döşemelik kadife kumaş koleksiyonu ile doğanın simgesi olan yeşilin tonlarını evimize yansıtıyor.

Türkiye’de kumaş ve perde modasında trend belirleyici olma özelliğiyle dikkat çeken Epengle, doğanın simgesi olan yeşilin tonları ile mevsimin canlılığını evimize yansıtıyor. Epengle, yaşadığı mekanı önemseyen, modern bir çizgi ve farklı tasarımlar arayanlarının adresi olmaya devam ediyor.

Epengle döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik ürettiği kumaşlarda renk ve desende sınır tanımıyor. Yeşilin tüm tonlarının yer aldığı ve birçok renklerle yaptığı kombinasyonlarla, evlerini yenilemek isteyenlere yeni alternatifler sunuyor.

Epengle döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik kumaşlarının üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini modanın son trendleriyle harmanlarken, renklerin ahenkli uyumunu koleksiyonlarına taşıyor.
www.epengle.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT