Epson ile Sevgililer Günü’ne Özel İki Kişilik Sinema Keyfi

Alışveriş Alışveriş Epson ile Sevgililer Günü’ne Özel İki Kişilik Sinema Keyfi

Tarihler: 31 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Epson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2011 ~ Şub 14, 2011

Dijital görüntüleme ürünleri uzmanı Epson, ProAv işbirliğiyle sevgililer gününde size özel iki kişilik sinema keyfi sunuyor. Rahat koltuğu, muhteşem görüntü ve ses sistemi ile bu yıl sevgilinize en sevdiği filmi hediye edebilirsiniz.

Epson’ın projektörleri ile sponsor olduğu ve www.filminikapgel.com web sitesinden rezervasyon yaptırabileceğiniz sinema seansları hafta sonu gece 22:00 dahil olmak üzere hafta içi 10:00-13:00-16:00 ve 19:00 saatlerinde başlıyor.

Epson’ın HD özelliğine sahip TW450 ve TW5500 projektörlerinin muhteşem görüntü kalitesiyle buluşan 7+1 ses sistemi ile sinema keyfini ikiye katlayacaksınız. Kendi filminizi kendinizin getirdiği, böylece dilediğiniz filmi izleme imkanı bulabileceğiniz size özel sinema salonunda klasik salonlardan farklı olarak filmi istediğiniz zaman durdurabiliyor, konuşabiliyor ve geniş deri koltuklarda evde sinema keyfini yaşamaya devam edebiliyorsunuz.

Sevgiline Romantik Bir Sürpriz Yap!

Çay, kahve servisinin yanı sıra açlığınızı bastırmak için tost veya sandviç de yiyebileceğiniz Taksim Tünel’deki ProAv sinema odalarını aynı zamanda sevgililer gününe özel olarak süsleyebiliyorsunuz da.

Perdeden projektöre; koltuktan ses sistemine kadar her şeyi satın alabildiğiniz sinema odasındaki ev sinema sisteminin aynısını evinize kurabiliyorsunuz. Sinema salonunda izleyemediğiniz ya da izlemekten bıkmadığınız orijinal filmleri sevgilinizle el ele izlemek için www.filminikapgel.com sitesini ziyaret ederek bilgi alıp rezervasyon yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT