Erkek Modasının Trend Belirleyici Markası: Cacharel

Alışveriş Alışveriş Erkek Modasının Trend Belirleyici Markası: Cacharel

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 20, 2007
Erkek Modasının Trend Belirleyici Markası CACHAREL

Şık, modern ve zarif giyimin sembolü CACHAREL, 2007- 2008 Sonbahar / Kış Koleksiyonuyla erkek giyimini yeniden yorumluyor…
Erkek giyiminde kalite ile şıklığın sembolü CACHAREL, yüksek teknolojinin liderliğinde yaratılan özgün, rahat ve çarpıcı bir koleksiyonla 2007-2008 Sonbahar / Kış sezonunu açtı.

CACHAREL, 2007-2008 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’yla kendine özgü çizgisi, taklit edilemeyen kalitesi ve genişleyen ürün gamıyla CACHAREL Erkeği’nin şıklığını tamamlamaya devam ediyor.
Erkek modasının trend belirleyici markası CACHAREL, kusursuz giyimin tamamlayıcıları olan aksesuarlara yeni koleksiyonunda daha geniş yer veriyor. Deri eldivenden, cüzdana, çantadan, mendile, bereden, kaşkola kadar geniş bir ürün yelpazesiyle dikkat çeken CACHAREL AKSESUARLARI, şıklığın detaylardaki gizemiyle buluşuyor.

CACHAREL, 2007-2008 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’yla çok yönlü erkeğin hayatının her aşamasını şekillendirmeye devam ediyor. Klasik gruplardan, hafta sonu seçeneklere ve özel aksesuar gruplarına kadar geniş ve tamamen CACHAREL için özel tasarımlar içeren zengin koleksiyonda takımlar ve tek ceketlerde, markanın kendisine özgü üretim teknikleriyle sağlanan yumuşatma devam ediyor. Koleksiyonda yünlü panama dokular, tweedler ve parlak kumaşlar dikkat çekiyor. Takımlarda daha ağırlıklı olarak pilesiz pantolanlar yer alıyor.

CACHAREL kravatlarda İtalyan koleksiyonlarından özenle seçilen özel desenler yaratıldı. Belli belirsiz ufak mikro desenler, kolej cizgileri, klasik ufak şal desenleri ve puantiyeler modernleştirilmiş halleri ile kullanıldı. Koleksiyona genel olarak hakim olan parlak efektler, pırıltılı iplikler tercih edildi. Kravatlar daraltılıp yumuşatılarak düğümler ufaltıldı ve bunlara uygun yeni gömlek yakaları geliştirildi. Desenlerde sezonun güçlü rengi olan grinin tüm tonları, lila, pembe, somon, orange gibi renklerle karıştırıldı.

CACHAREL gömleklerde vücudu saran slim siluetler sıkça kullanıldı. Bu sezon bariz çizgi ve desenlerden kaçınılarak, parlak efektler yakalanmaya çalışıldı. Koleksiyonda lilalar, pembeler, mavinin ve grinin tüm tonları yer alırken bütün gömleklerde gerçek, kaliteli sedef düğmeler kullanıldı. Bu sezondaki koleksiyonda, koyu renk takımlara koyu renk gömlekler eşlik etti.

Cacharel, 100’ü aşkın ürün grubu ile 21 Cacharel Shop ve 50’yi aşkın Cacharel Corner’larda moda tutkunlarıyla buluşuyor.
www.aydinli.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT