Erkeklere Özel Dekorasyon Önerileri!

Alışveriş Alışveriş Erkeklere Özel Dekorasyon Önerileri!

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Gaysan Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Erkekler evleri söz konusu olduğunda rahatlık, işlevsellik ve pratikliği ön planda tutuyor. Mekânlarında gereksiz kalabalıktan çok, nitelikli, doğru düşünülmüş fikirleri benimseyen erkekler, detayları azaltırken, kaliteyi yükseltmeye çalışıyor.

İnovatif ve çok fonksiyonlu ürünleriyle dar mekânları maksimum düzeyde kullanım imkânı sağlayan Gaysan Mobilya’dan, ev dekorasyonu hakkında bekâr erkeklerin hayatlarını kolaylaştıracak öneriler…

Yaşadıkları mekânlarda rahatlık, işlevsellik ve pratikliği ön planda tutan erkekler, ne yazık ki çoğu kez dekorasyon konusunda sınıfta kalıyor. İnovatif ve çok fonksiyonlu ürünleriyle dar mekânları maksimum düzeyde kullanım imkânı sağlayan Gaysan Mobilya’dan, ‘erkeksi ev’ yaratmak için bekâr erkeklere ilham verecek fikirler…

-Evlerinizde erkeksi yani maskülen bir görüntü sağlamak istiyorsanız koyu renkleri kullanmalısınız. Kahverengi, siyah, taba ve lacivert bu stilin renkleridir. Mekânlarınızın iç karartıcı olmasını istemiyorsanız bej, krem ve beyaz hayat kurtarıcınız olacak. Mekânınız küçükse koyu renkler alanı daha dar göstereceğinden renklerin açık tonlarını (açık gri, açık kahverengi) kullanmaya özen gösterin.

-Sade bir mekân yaratmaya çalışın. Mümkün olduğu kadar aksesuar kullanmayın.

-Duvarlarınıza hareket getirin. Tek bir duvara uygulayacağınız duvar kağıdı, mekanın havasını anında değiştirecektir. Duvar dekorunda ahşap, tuğla ve doğal taşlar da kullanabilirsiniz.

-Mümkün olduğunca az ve öz ışık kullanmaya çalışın. Spot ışıklar erkeklerin vazgeçilmezleridir.

-Duvar yatağı ve kanepe erkeksi bir evin olmazsa olmazları. Bunun için çok fonksiyonlu ürünleri tercih edin.

-Yatak odanızın duvarlarına aynalarla dekor yapabilirsiniz. Unutmayın aynalar kendine güvenin sembolüdür.

-Gereksiz dağınıklıktan kurtulmak için depolama alanlarınızı artırın. Bu, düzenli bir ev yaratmanız açısından size yardımcı olacaktır. Yatak odasında kullanacağınız bazalı yataklar yorgan, battaniye gibi sezonluk kullanılan eşyaları ortadan kaldırmak açısından da önemlidir.

-Eğer küçük bir eviniz varsa mekândan maksimum faydalanabilmek için az mobilya ile çok fonksiyon sağlanmalıdır. Çok fonksiyonlu mobilyalar kullanarak aynı odayı hem yatak odası hem de oturma odası olarak kullanmanız mümkün olacaktır.

-Mekânınız genişse, kendinize ait bir hobi alanı oluşturmanız mümkün. Bilardo masanızı, mini basketbol potanızı, spor aletlerinizi koyabilir ya da koleksiyonlarınızı sergileyebilirsiniz.

-Zeminde tek bir malzemeyle daha geniş bir görünüm sağlanabilir. Çok renkli halı kullanmamaya özen gösterin.

-Kitap ve dergilerinizi yerleştirmek için duvarlara raflar asın.

-Elektronik ürünler erkeklerin vazgeçilmezleri. Eviniz daha teknolojik gözüksün istiyorsanız, tek duvarınızı fazla parlak olmayan tonlarda gümüş rengine boyayabilirsiniz. Sehpa ve sandalye gibi küçük mobilyalarınızı yine aynı renkte seçebilirsiniz.

-Sık sık temizlik yapmak, toz almak istemiyorsanız mobilyalarınızı açık renklerde seçmenizde fayda var.

-Bakımı kolay olan bitkileri tercih edin. Bitkiler evinizde hoş bir görüntü oluştururken, ortamın enerjisini de yükseltecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT