Esdem Stil Yaratmaya Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Esdem Stil Yaratmaya Devam Ediyor

Tarihler: 26 Mart 2007 Pazartesi ~ 27 Mart 2007 Salı

Firma: Esdem Accessories

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2007 ~ Mar 27, 2007

ESDEM STİL YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Esdem Accessories, binlerce çeşit takı ve aksesuarı stil sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor. Yarattığı tasarımlarla modanın öncüsü olan ve yönünü belirleyen Esdem, koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi: ‘Çanta Koleksiyonu’

Yarım asırdır Türk kadınlarının aksesuar seçiminde vazgeçilmezleri arasına giren Demir Bijuteri markası olan Esdem Accessories, binlerce çeşitlik ürün yelpazesine yenilerini eklemeye devam ediyor. Modanın öncüsü olan Esdem Accessories birbirinden güzel ve renkli çantalarla stil sahibi bayanların şıklığının tamamlayıcısı oluyor.

Hem günlük hem de abiye kıyafetlerle kombinlenebilen Esdem Accessories çantalar her tarza hitab ediyor. Hesaplı ve kaliteli ürünler ile sevdikleriniz için farklı hediye alternatifleri de oluşturan Esdem Accessories, Çanta Koleksiyonu’nun fiyatları 30 ile 50 YTL arasında değişiyor. Modayı yakından takip etmek isteyenler için şık kıyafetlerin tamamlayıcısı olan çantalar, aksesuarın vazgeçilmez markası Esdem Accessories’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT