Esenyurt Makrom City`de İnanılmaz Fırsat, Muhteşem Kampanya

Alışveriş Alışveriş Esenyurt Makrom City`de İnanılmaz Fırsat, Muhteşem Kampanya

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Makrom City

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

5.000 TL Peşin, 750 TL taksitle, faizsiz, kefilsiz, zahmetsiz…

Makrom Yapı’nın Esenyurt’ta yapımına başladığı Makrom City projesinde, herkesi ev sahibi yapacak kampanya başladı. Kampanya’da satışa sunulan tüm dairelerde 5.000 TL peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. Üstelik bankayla, faizle, kefille uğraşmadan.

Makrom City’de 1+1 daireler 65.000 TL, 2+1 daireler 90.000 TL, 3+1 daireler ise 110.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Makrom Yapı, projeden ev sahibi olmak isteyenlere 5.000 TL peşinat ve 750 TL’den başlayan taksitlerle sunduğu kampanyanın yanı sıra, isteyen müşterileri için bütçeye özel alternatifleri de beraberinde oluşturabiliyor. Üstelik 2 yılda biten ödeme alternatifleriyle, daire sahiplerini kiracı gibi her ay taksit ödemekten de kurtarıyor. Kampanya kapsamında peşin ödemelerde de ayrıca yüzde 10 oranında indirim uygulanacaktır.

Düşük Aidat, Geniş Sosyal İmkanlar
Esenyurt bölge sınırları içinde, E-5 ile Nazım Hikmet Bulvarı’nın arasında, Bauhaus’un arkasında yer alan Makrom City, sunduğu sosyal olanaklarla da fark yaratıyor. Açık yüzme havuzunun yanı sıra, hamam, sauna, fitness center, cep sinema, cafe, çocuk oyun alanı, kreş ve özel kat bahçelerinin de yer aldığı proje, yaşam kalitesini yükseltmek isteyenler için tasarlandı.

Aidat bedellerinin 80-100 TL arasında olmasının planlandığı projede, kapalı devre güvenlik sistemi, vale parking, resepsiyon gibi özel hizmetler ve her daireye yetecek kadar açık/kapalı otopark alanı da yer alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT