Esnafa Vodafone’dan Türkiye’de Benzeri Olmayan Destek

Alışveriş Alışveriş Esnafa Vodafone’dan Türkiye’de Benzeri Olmayan Destek

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Ağu 4, 2011

Dünyanın lider mobil iletişim şirketlerinden Vodafone ülkemizde bir ilke daha imza atıyor. Vodafone Esnaf Tarifeleri avantajlı teklifleri ile esnafımızın cebini ve ücretsiz hediye ettiği dükkan sigortası ile dükkanını güvence altına alıyor.

Yalnızca 1 TL’ye, Hesaplı ve Bereketli Esnaf tarifelerindeki tüm dakikalar ikiye katlanıyor; esnaf 12 ay boyunca ayda 36TL’ye 3000dk ve tarife içi istedikleri kadar konuşuyor. Ayrıca, Vodafone Esnaf Tarifeleri’ne abone olanların dükkanları şimdi ücretsiz ve koşulsuz sigortalanıyor. Tüm bu avantajlardan hemen faydalanmak içinse 0542 42 542 22 nolu telefonu aramak yeterli.

Her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ürün ve hizmetleri tasarlamaya odaklanan Vodafone, ülkemizin gelişmesinde esnaf girişimciliğinin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, bir kez daha iş ortaklarına en büyük desteği sunuyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen bir uygulamayla Vodafone, Esnaf Tarifelerinden herhangi birine abone olanların dükkanlarına ücretsiz, koşulsuz, kontratsız sigorta hediye ediyor.

Vodafone ayrıca Esnaf Tarifesi abonelerine 36 TL’ye 3000 dakika ve tarife içi limitsiz ya da 51 TL’ye 5600 dakika ve tarife içi limitsiz konuşma fırsatı veriyor. Böylelikle esnaflar, kaliteli iletişim için seçtikleri en avantajlı teklifle ceplerini, ücretsiz hediye edilen işyeri sigortası ile de alın teriyle kurup büyüttükleri iş yerlerini güvence altına alıyor. Türkiye’de bir benzeri olmayan bu kampanya tam olarak esnafın ihtiyaçlarına uygun, çok özel bir tarife sunuyor.

Bu çerçevede, “Hesaplı Esnaf Tarifesi” aboneleri ise sadece 36 TL’ye her yöne 12 ay boyunca 1000 dk, ev ve işyeriyle 2000 dk, ayrıca Esnaf Tarifesindekilerle limitsiz konuşma fırsatına sahip. “Bereketli Esnaf Tarifesi” ise 51 TL’ye 12 ay boyunca her yöne tam 1600 dk, ev ve işyeriyle 4000 dk ve Esnaf Tarifesindekilerle limitsiz konuşma imkanı yakalıyor.

Esnaflarımızın dükkanları için hediye sigorta sahibi olabilmek ve avantajlı konuşmadan faydalanabilmek için 0 542 42 542 22 nolu telefonu aramaları yeterli.

İş ortaklarının hem cebini hem ekmek teknesini kapsamlı bir biçimde koruyan tarifeler sunan Vodafone, ekonomimizin gözbebeği esnafımızın ülkemize değer katarak sağlıklı bir biçimde işini büyütmesine destek oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT