Etihad’dan Avustralya Uçuşlarında Ekonomi ve Business Class Konforu Tek Bilette!

Alışveriş Alışveriş Etihad’dan Avustralya Uçuşlarında Ekonomi ve Business Class Konforu Tek Bilette!

Tarihler: 18 Mayıs 2010 Salı ~ 18 Haziran 2010 Cuma

Firma: Etihad

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2010 ~ Haz 18, 2010

Etihad’dan Avustralya Uçuşlarında Ekonomi ve Business Class Konforu Tek Bilette!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad, İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak Avustralya’nın Sidney ve Melbourne şehirlerine gerçekleştirdiği uçuşlarda misafirlerine ekonomi ve business class deneyimini tek biletle yaşatan farklı bir fırsat sunuyor.

Kampanyaya göre, Sidney’e ve Melbourne’e seyahat edecek Etihad yolcuları, vergiler dahil, servis ücreti hariç 2124 Avro’dan başlayan fiyatlarla İstanbul ile Abu Dabi arasında Coral Economy sınıfında, Abu Dabi ile Avustralya arasında ise Pearl Business Class konforuyla uçacak. İstanbul`dan Abu Dabi aktarmalı olarak haftanın beş günü Melbourne’e, üç günü ise Sidney’e uçma olanağı sunan Etihad’ın aynı günlerde Sidney ve Melbourne’den İstanbul`a dönüş uçuşları da bulunuyor.

Etihad, Sidney ve Melbourne’ün yanı sıra, İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak; Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg, Kolombo ve Tokyo’nun da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor.
Etihad’ın İstanbul ofisine 0212 334 29 60 numaralı telefondan ve isttkt@etihad.ae e-posta adresinden ulaşılabiliyor.

Etihad Havayolları Hakkında
Etihad Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti olan Abu Dabi merkezli ulusal bir havayolu şirketidir. Etihad şu anda Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya’da 60`ın üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Daha detaylı bilgiye şirketin www.etihad.com adresindeki web sitesinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT