Euromoda´da Bayram Bir Hafta Değil Bütün Ay Sürüyor!

Alışveriş Alışveriş Euromoda´da Bayram Bir Hafta Değil Bütün Ay Sürüyor!

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 10 Aralık 2010 Cuma

Firma: Euromoda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Ara 10, 2010

Takı aksesuarının önde gelen isimlerinden Euromoda Group mağazalarında, kasım ayı boyunca %70’e varan indirimler sizleri bekliyor.

41. kuruluş yılını geçtiğimiz günlerde kutlayan Euromoda Group, bir yandan Türkiye’de takı aksesuarları ve bijuteri konusunda sektör lideri olmanın haklı gururunu yaşarken bir yandan da kullanıcılarına bayram ettirecek kampanyalarını birbiri ardına gerçekleştiriyor. Euromoda bu doğrultuda gerçekleştirdiği yeni kampanyası ile bayram öncesi bütün ay boyunca takı ve aksesuarlarda %70’e varan indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Bilindiği gibi bünyesinde 4 ayrı markayla faaliyetlerini sürdüren Euromoda, tüm Türkiye’de 90 seçkin noktada satış mağazalarına sahip. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Samsun ve diğer illerde faaliyet gösteren markanın tüm mağazalarında kasım ayı boyunca sürecek indirimlerden yararlanmak mümkün olacak.

Ürünleri arasında yüksek kalitede ve alerji yapmayan nikel free aksesuarlar yer alan Euromoda, sektörde yenilikçiliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle de dikkat çekiyor. Her yaş ve her gelir grubuna hitap ederek müşterilerine sınırsız çeşitler sunan Euromoda, böylelikle takı aksesuarlarında kaliteyi ve dünya modasını bir arada bulmak isteyenlerin uğrayacakları ilk durak olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT