Eurosoft ile Çocuklar Hayvanları Tanıyor

Alışveriş Alışveriş Eurosoft ile Çocuklar Hayvanları Tanıyor

Tarihler: 21 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2006 Cuma

Firma: Eurosoft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2006 ~ Ağu 25, 2006
Şimdi de sıra hayvanları öğrenmeye geldi...
EUROSOFT’LA ÇOCUKLAR HAYVANLARI TANIYOR

Türkiye’de interaktif eğitim yazılımları geliştiren EuroSoft, BigSoft markasıyla 3-7 yaşları arasındaki çocuklar için “Animals – Hayvanlar” adında bir eğitim programını satışa sundu. Çocuklar, hem Türkçe hem de İngilizce olarak hayvanların isimlerini öğrendiği bu programda onlarca şarkı ile çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyor.

Animals – Hayvanlar CD’si KDV dahil 15 YTL fiyatla satılmaktadır.
Okul öncesi eğitimin önemli bir parçası

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, Animals – Hayvanlar programının daha önce satışa sunulan Sayılar, Alfabe ve Renkler & Kavramlar serisinin bir devamı olduğunu belirterek, “Çocuklarımıza daha önceki programlarla sayıları, harfleri, renkleri ve kavramları öğrettik. Şimdi de sıra hayvanları öğrenmeye geldi. Okul öncesi eğitime önem veren anne babalar için bu ürünler çocuklarının gelişimi ve eğitimi için önemli. Çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olması okul öncesi eğitimin ne kadar iyi verildiğiyle yakından ilgi.” dedi

Çocuklar şarkılarla eğlenerek öğreniyor

Animals – Hayvanlar CD-ROM’unda çocuklar hayvanların yaşamlarını, nasıl beslendiklerini, yavrularıyla ilişkileri gibi çocukların çok ilgisini çeken konuları şarkılar, oyunlar ve öykülerle anlatıyor. Program hem anaokullarında toplu; hem de evde çocukların bireysel öğrenme etkinliklerine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Programda çok eğlenceli bölümler, şarkılar ve çizgi filmler içermesine karşın, sıradan bir oyun ve eğlence programı değil, çok pratik ve başarılı bir eğitim uygulamasıdır.

GENİŞ DAĞITIM AĞI AVANTAJI
BigSoft’un tüm ürünleri uygun fiyat politikası ile satışa sunuluyor. Ayrıca BigSoft ürünlerini bulmak seçkin ve etkin dağıtım ağı sayesinde çok kolay. BigSoft yazılımları seçkin kitabevleri D&R, Dost, Remzi, Kabalcı, teknoloji ve müzik marketler Uzelli, Megavizyon, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Bimeks, Gold, Teknolojix, ve web üzerinden satış yapan www.hepsiburada.com, www.ideefixe.com, www.weblebi.com, www.yenisayfa.com,www.deppo.com,gibi sitelerde bulmak mümkün.
Detaylı bilgi almak ve yeni çıkan ürünlerimizi incelemek için www.eurosoft.com.tr adresine tıklamanız yeterli.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT