Eurosoft`tan Çocuklara Renkleri Öğrenmenin Eğlenceli Yolu

Alışveriş Alışveriş Eurosoft`tan Çocuklara Renkleri Öğrenmenin Eğlenceli Yolu

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Eurosoft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
Çocuklar renkleri ve kavramları öğreniyor hem Türkçe hem İngilizce...
EUROSOFT’TAN ÇOCUKLARA RENKLERİ ÖĞRENMENİN EĞLENCELİ YOLU
Türkiye’de interaktif eğitim yazılımları geliştiren EuroSoft, BigSoft markasıyla 3-7 yaşları arasındaki çocuklar için “Renkler ve Kavramlar (Colors & Definitions)” adında bir eğitim programını satışa sundu. Çocukların hem Türkçe hem de İngilizce renkleri ve temel kavramları öğrendiği bu programda onlarca şarkı ile çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyor. Renkler ve Kavramlar CD’si KDV dahil 15 YTL fiyatla satılmaktadır.
Okul öncesi eğitimin önemli bir parçası
EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, Renkler ve Kavramlar programının daha önce satışa sunulan Sayılar ve Alfabe programlarının bir devamı olduğunu belirterek, “Okul öncesi eğitime önem veren anne babalar için bu ürün grubunu geliştiriyoruz. İnteraktif eğitim programları eğitimcilerden ve ailelerden çok yoğun ilgi görüyor. Yeni program, çocuklarımıza eğlenceli interaktif eğitim yöntemleri kullanarak renkleri ve kavramları hem İngilizce hem de Türkçe öğrenmelerini sağlamaktadır” dedi

Çocuklar şarkılarla eğlenerek öğreniyor
Renkler ve Kavramlar | Colors & Definitions CD-ROM’u hem anaokullarında toplu; hem de evde çocukların bireysel öğrenme etkinliklerine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Programda çok eğlenceli bölümler, şarkılar ve çizgi filmler içermesine karşın, sıradan bir oyun ve eğlence programı değil, çok pratik ve başarılı bir eğitim uygulamasıdır.
GENİŞ DAĞITIM AĞI AVANTAJI
BigSoft’un tüm ürünleri uygun fiyat politikası ile satışa sunuluyor. Ayrıca BigSoft ürünlerini bulmak seçkin ve etkin dağıtım ağı sayesinde çok kolay. BigSoft yazılımları seçkin kitabevleri D&R, Dost, Remzi, Kabalcı, teknoloji ve müzik marketler Uzelli, Megavizyon, Teknosa, Vatan Bilgisayar, Bimeks, Gold, Teknolojix, ve web üzerinden satış yapan www.hepsiburada.com, www.ideefixe.com, www.weblebi.com, www.yenisayfa.com,www.deppo.com,gibi sitelerde bulmak mümkün.
Detaylı bilgi almak ve yeni çıkan ürünlerimizi incelemek için www.eurosoft.com.tr adresine tıklamanız yeterli.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT