Ev ve İşyerinizin Görüntüsü

Alışveriş Alışveriş Ev ve İşyerinizin Görüntüsü

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Servision

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007
Gözünüz arkada kalmasın... Güvenlik kamerasını kurun, evinizi ve işyerinizi cebinizden izleyin...
Ev ve İşyerinizin Görüntüsü Servision ile Cebinizde

Güvenlik sektörünün lider kuruluşu Pronet’in yüksek teknolojiden yararlanarak geliştirdiği Servision sistemi sayesinde güvenlik kamerası görüntüleri cep telefonu, PDA ya da bilgisayar aracılığıyla kolaylıkla izlenebiliyor. En son teknolojiye sahip bu sistem, ev ve işyerlerinin cep telefonu üzerinden izlenebilmesini mümkün kılarak maksimum güvenlik sağlıyor.

Çok değil, daha beş yıl önce biri size evinizdeki bütün odaları nerede olursanız olun cep telefonu üzerinden izleyebileceksiniz deseydi eminiz ki buna inanmakta hayli güçlük çekerdiniz. Ama artık ülkemiz güvenlik sektörünün lider firması Pronet tarafından geliştirilen Servision sistemi sayesinde bu mümkün. Servision sistemi, güvenlik kamerası görüntülerinin gerçek zamanlı olarak cep telefonu, PDA ve kişisel bilgisayarlar üzerinden izlenmesine imkan veriyor. Güvenlik kamerasının takip ettiği alanda bir hareket olduğu zaman istenildiği takdirde kullanıcılara otomatik olarak uyarı mesajı da gönderebilen Servision, Pronet alarm sistemleriyle de entegre olarak çalışabiliyor.

Finans kurumları, üniversite kampüsleri, havalimanları, dükkan, fabrika ve restoranlarda kolaylıkla yararlanılabilen Servision, aynı zamanda mağaza zincirleri ile şantiyelerini izlemek isteyen inşaat şirketleri tarafından da kullanılabiliyor. Kesintisiz ve yüksek nitelikli görüntü aktarımına olanak tanıyan Servision’un bir diğer kullanım alanı ise konutlar. Gerek hane güvenliği gerekse bakıcı ve çocukları izleme amaçlı kullanılabilen Servision, ekonomik maliyeti, güvenilirliği, görüntü kalitesi ve yüksek teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Servision sistemi, gerek ev kullanıcılarının gerekse farklı sektörlerden kurumsal kullanıcıların değişen güvenlik ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir çözüm oluşturuyor. Güvenlik kamerası görüntülerinin kablosuz sistemler aracılığıyla anında izlenmesini sağlayan Servision, pek çok farklı avantajı da beraberinde getiriyor. GPRS üzerinden çalışan, yüksek görüntü kalitesine sahip bir kapalı devre kamera sistemi olarak da tanımlanabilen Servision sayesinde dilerseniz önceden kaydedilmiş video görüntülerini de izleyebiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT