Evgör Mobilya’dan Ön Ödemeli Düğün Kampanyası!

Alışveriş Alışveriş Evgör Mobilya’dan Ön Ödemeli Düğün Kampanyası!

Tarihler: 23 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 23 Temmuz 2012 Pazartesi

Firma: Evgör Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2012 ~ Tem 23, 2012

Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası Evgör, evlenecekler için “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası” başlattı. Yeni ev kuracak çiftler, kampanya kapsamında mobilyalarına kış fiyatlarıyla ve nakitte %8 indirim avantajıyla sahip olabiliyor. Müşterilerine 10 aya kadar taksit seçeneği de sunan Evgör Mobilya, satın alınan ürünleri istenildiği takdirde ücretsiz olarak 3 yıla kadar emanetinde tutabiliyor. Böylece çiftler, emanetteki mobilyalarını evlenecekleri tarihe yakın bir zamanda teslim alabiliyor. Üstelik kampanyadan yararlanarak mobilya alanların, mobilyalarını farklı bir modelle değiştirme hakları da bulunuyor.

Evgör Mobilya’nın başlattığı “Ön Ödemeli Düğün Kampanyası”, yeni evlenecek çiftlere pek çok avantajı bir arada sunuyor. Kampanyadan yararlananlar mobilyalarına, 10 aya varan taksit seçenekleri ve kış fiyatlarıyla sahip olurken, “Emanet Sistemi” sayesinde ürünlerini 3 yıl içinde diledikleri zaman teslim alabiliyor. Eğer çiftler, teslimat öncesinde mobilyalarının modelini değiştirmek isterlerse, EVGÖR’den diledikleri mobilyayı seçebiliyor. Üstelik firma, satın alınan ürüne göre değiştirilmek istenen yeni mobilyanın daha ucuz olması durumunda aradaki farkı müşterisine geri ödüyor. Ön Ödemeli Düğün Kampanyasından yararlanmak isteyenler, nakit ödemede ise %8 indirim avantajından yararlanıyor.

İstanbul’da 3 mağaza ile hizmet veren Evgör, Türkiye’nin her yerine online mobilya satışı gerçekleştiriyor!

“Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta” sloganıyla Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca’daki mağazalarında hizmet veren Evgör Mobilya, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www.evgor.com.tr adresinden de satış yapıyor. Ülke geneline ücretsiz teslimat hizmeti veren Evgör’ün yeni evlenecek çiftlere yönelik düğün kampanyası hakkında detaylı bilgi için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT